2777
2789

همسر من چندین شب خونه نیومده 

هیچ مسئولیتی در قبال منو دخترمون قبول نمیکنه حالم بده خانواده مم ازم دورن

اعتیاد داره و میره خونه ی مادرش میخوابه

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیانت بدترین کاریه که یه آدم در حق کسی میتونه بکنهبهش فکرم نکن

منی که عمر و جوونیمو و سلامیتم ذره ذره اب کرد با کاراش

واقعا بعضی وقتا دوست دارم ازش انتقام بگیرم حیف از خدا خجالت میکشم 

نه همه که نباید بد ذات باشن به نظرم اینجوری هیچی درست نمیشه بلکه بدتر هم میشه

میخواد عذاب بده مریض کنه من هیچوقت این کارو انجام میدم ولی خیلی عداب میکشم از کاراش احتمالا ول کنم برم با دخترم پیش خانوادم

به هیچ وجه حتی تو بدترین شرایط.با خیانت کردن از خودت انتقام میگیری نه از شوهرت. و مطمئن باش حالت بدت ...

پر از خشم و ناراحتیم دلم خیلی گرفته 

کاش خدا منو ببینه

میخواد عذاب بده مریض کنه من هیچوقت این کارو انجام میدم ولی خیلی عداب میکشم از کاراش احتمالا ول کنم ب ...

چه بد 

نمی‌دونم اما کاری رو بکن که بعداً پشمیمون نشی از انجامش

منی که عمر و جوونیمو و سلامیتم ذره ذره اب کرد با کاراشواقعا بعضی وقتا دوست دارم ازش انتقام بگیرم حیف ...

منم شرایط خوبی ندارم

ولی بهش فکرم نمیکنم

اگه بدونی چقدر این بشر روح و روان منو داغون کرده😞

بنظرم ادم بایدبخودش احترام بذاره  اگرکاری نمیکنه بخاطرشان وشخصیت خودشه نه دیگران خیانت بخاطرانتقام اینجوریه یه چاقوبرداری بزنی توقلبت یاخودتوبکشی تادل بقیوبسوزونی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖