2777
2789
عنوان

خانومایی ک اقدام برایی بچه پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 23 پست
من بشدت اضطراب دارم همیشه صداها توو گوشم بلندتر از بقیه س واقعاً اخیرا خیلی سرما میخورم،مخصوصا پنجه ...

من شبا به شدت از مچ پاهام درد احساس میکنم تا کف پاهام.انگار دارن با چکش میزنن بهش.در دوران شیردهی هم هستم.چرا اینطور شدم؟

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
من بشدت اضطراب دارم همیشه صداها توو گوشم بلندتر از بقیه س واقعاً اخیرا خیلی سرما میخورم،مخصوصا پنجه ...

ببین باید دوماه وقت بذاری و یه پاکسازی عمیق انجام بدی تا برام و سودا از بدنت بره. اهلش هستی,؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شبا به شدت از مچ پاهام درد احساس میکنم تا کف پاهام.انگار دارن با چکش میزنن بهش.در دوران شیردهی هم ...

شیردهی کلسیم بدن رو خیلی کم می کنه

ممکنه از اوون باشه،شیر و سنجد بخور،خیلی خوبه

البته فکر کنم قرار بوده از کاربر زندگیییی بپرسین،اشتباه ریپ زدین

شیردهی کلسیم بدن رو خیلی کم می کنهممکنه از اوون باشه،شیر و سنجد بخور،خیلی خوبهالبته فکر کنم قرار بود ...

نه منظورم بود اینم ج بده.مرسی بابت پاسخ.امتحان میکنم

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
من طب سنتی امحداقل دو ماه مکمل های قوی آهن دار هر دوتاتونحلوایی که سیاهدونه و فلفل سیاه دونه ، پودر ...

از اونا کذشته دیگه عزیزم چون دیشب اقدام کردم نزدیک تخمکگذاری هستم ولی قرص اهن دوماهه من میخوردم بعضی وقتا منظم نه