2777
2789

کاربری که تایپیک زدی دوستم با استفاده از سهمیه پدر بزرگش پرستاری قبول شده ...... مگه جواب انتخاب رشته اومده !!!!!تازه امروز بچه های کنکوری اینجا رتبه هاشون رو گفتن و معلوم نیست چی بیارن ؟؟؟خب اگه واقعا بیماری چیزی داری برو خودت رو درمان کن چرا اینقدر دروغ و شایعه پراکنی میکنید نصف عمرتون رو اینجا به سر کار گذاشتن ملت گذروندین وگرنه الان قطعا دانشگاه قبول میشدی کاسه چه کنم چه کنم دست نمی گرفتی ازت هم سوال میکنیم جواب بدی قفل میکنی چقدر امثال شماها نفرت انگیزین واقعا کمبود دارین 👎👎👎👎👎👎

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

این عنوان رو داخل تایپیک های امروز صبح سرچ کنید متوجه میشین دوستان 👇

بیاااااااین یه چیزی شنیدم پرام رییییخت 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

اصن مگه میشه با سهمیه پدربزرگ

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن مگه میشه با سهمیه پدربزرگ

نه نمیشه واقعا و جدای از اون هنوز انتخاب رشته جوابش نیومده رتبه ها تازه مشخص شدن 

نمیدونم به ظن کم هوشی و شیرین عقلی خودشون بقیه رو چی فرض کردن