2777
2789
عنوان

شب زفاف

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 28 پست
من اینو چطور منطقی ب نامزدم بفهمونم؟من شنیدم ارثی خون ریزی نداریم ی بار بهش گفتم مشخص بود حالش یجوری ...

نمیدونم عزیزم 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم اون شب ی طوری شد ولی چیزی نگفت

دقیقا منم متوجه شدم انگار حرفام براش منطقی و قابل باور نیست

گفتم میخوای نامه بگیرم؟

گفت نه بابا این چ حرفیه و من ب تو اعتماد دارم 

ولی حس میکردم شعر میگه😒😂

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

دقیقا منم😑ولی مثل من اشتباه نکن برو بگیر

اره خودمم برنامم هست صددرصد بگیرم 

شما اگه ارتجاعی بوده باشید الانم برید بهتون نامه سلامتو میدنااا

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

منم مثه شما بودمشوهرتون عکس العملش چی بود

قبلا بهش گفته بودم ممکنه اینجوری باشه چون خودمم تحقیق کرده بودم هیچی نمیدونستم

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک