2777
2789
عنوان

خواهرشوهر بد بدهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 73 پست
درسته ولی اگه تذکر داده نشه ممکن نیست دوباره بی ادبیو تکرار کنه در حق خودمون؟

خب با زبون خوش بهش بگید عزیزم من ناراحت میشم کسی بهم بگه لاغر یا باریک 

دیگه سکته کردن نداره که 

فک کنم صفراوی باشید 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
دقیقا من اگه میشد یکم وزنمو میبردم بالا که دیگه همچین حرفیو نشنومم ولی همه راهیو امتحان کردم نشد که ...

منم همینم 

با خودتون به صلح برسید 

من دلم میخواد یکم اضافه کنم ولی مشکلی ام ندارم کسی بهم بگه لاغر خب لاغرم دیگه لاغری که عیب نیس خیلیا آرزوشو دارن

فقط خودم دلم میخواد یه کم پرتر شم لباس تو تنم قشنگتر شه 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب با زبون خوش بهش بگید عزیزم من ناراحت میشم کسی بهم بگه لاغر یا باریک دیگه سکته کردن نداره که فک کن ...

دوست نداشتم جلو پدر شوهرم و مادرشوهرم بگم گفتم نکنه فکر کنن نقطه ضعفمه بعدن سو استفاده کنن

صفراوی چی متوجه نشدم؟

سکته که نه منظورم اینه که خیلی ناراحت شدم

منم همینم با خودتون به صلح برسید من دلم میخواد یکم اضافه کنم ولی مشکلی ام ندارم کسی بهم بگه لاغر خب ...

دقیقا منم

نصف لباسایی که میخرم بخاطر اندامم بهم نمیاد

ولی نمیدونم چیه انگار نقطه ضعفمه خیلی ناراحت میشم وقتی کسی اینجوری میگه

دوست نداشتم جلو پدر شوهرم و مادرشوهرم بگم گفتم نکنه فکر کنن نقطه ضعفمه بعدن سو استفاده کننصفراوی چی ...

اگه عادی بگید و جوش نیارید فک نمیکنم کسی سواستفاده کنه 

اگرم سو استفاده کنن خب بکنن مگه چیه😅 بگید لاغری خیلیم خوبه همه آرزوشو دارن 

مزاجتونو میگم فک کنم کسایی که خیلی زودرنجن صفراوی باشن

چیزایی که صفرا رو کم میکنن بخورید تو نت سرچ کنید و از جیزایی که صفرا میارن کمتر استفاده کنید شاید یهتر بشید‌ البته با متخصص مشورت کنید 

آخه اینا همشون مثل بُشکه نفت چاقن نمیگن خودمون چاقیم ولی به لاغری من کار دارن

اون یه بچست و گفته باریک شما بهت برخورده و میگی بددهن تازه تو روت گفته الان خودت پشت سر اونا داری میگی بشکه نفت😐بنظرت کارکدومتون زشت تره؟؟؟!🤔

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
دقیقا منمنصف لباسایی که میخرم بخاطر اندامم بهم نمیادولی نمیدونم چیه انگار نقطه ضعفمه خیلی ناراحت میش ...

اشکال نداره 

شاید بیخیال بشید درست بشه 

اون یه بچست و گفته باریک شما بهت برخورده و میگی بددهن تازه تو روت گفته الان خودت پشت سر اونا داری می ...

آخه میشه یه نگا به خودش بندازه بعد به من اینجوری بگه؟

ولی بچه واقعا حرف بد و زشتی نزده اتفاقا مودبانه گفته حتی نگفته لاغر گفته باریک من هیچ بی ادبی ندیدم

فکر میکنم شما خودتون چون دوست دارید کمی وزنتون بیشتر باشه روی این موضوع حساس شدید و هرکلامی در این زمینه خیلی ناراحتتون می‌کنه واقعا ناراحتی تون از بچه بی دلیل هست

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

بچه ست بابا سخت نگیر 

خب اصلا بگه باریک ،باریکی دیگه مگه باریک بودن بد 

بهت حرف زشت نزد یه ویژگی رو گفت که خیلی وقتا اصلا جزو معیارهای زیبایی 

خودتو باور داشته باش عزیز من حرف اون بچه باعث رنجش تو نیست حس خودت به خودت باعث ناراحتیت شده ✨