2777
2789
عنوان

نظرتون درباره ازدواج دختر1️⃣7️⃣ ساله با پسر2️⃣9️⃣ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 24 پست
کلا کاری به سنش که کمه ندارم شاید بلوغ عقلی و فکری داره ولی ۱۲ سال اختلاف سنی رو اصلا تایید نمیکنم

چند وقت پیشا برام تعریف میکرد میگفت خیلی رو مخش میرم قبل عید خواستیم بهم بزنیم خیلی باهاش لج میکردم الان دیگه بهتر شدم 

گفتم تجربه اولته اخلاف سنیتونم از یه طرف باعث اختلاف در رفتاراتون میشه 

مسئله اینه خود دختره شوهر انتخاب نمیکنه، عملا انتخاب میکنن براش

دیگه بدتر 

کفش هم باید خود فرد انتخاب کنه بپوشه پرو کنه آیا سایزش هست نیست بهش میاد نمیاد 

دیگه انتخاب همسر به اندازه کفش هم حساس نیست؟ 

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دختره و پسره هر دو راضین به کسی چه ربطی داره؟چه اشکالی داره؟انقدر بدم میاد به زور میگن نه دختر س ...

منکه کاری با اونا ندارم از این ناراحتم خانوادم درک نمیکنن من می‌خوام درس بخوانم و زندگی مسقل خودمو داشته باشم همش اونو میکوبونن تو سرک که نگا انقد زبر و زرنگ بود ازدواج کرد تو هیچ‌کار نمیکنی هیچکی نمیگیرت 

خوب هدف من ابن نیست تو خونه داری تک باشم 

به نظرم تو هم یکیو برا خودت پیدا کن ولی یکی که خوب باشه محدود کننده نباشه آدم باید تمام زوایای زندگی ...

میدونی مشکل چیه 

مشکل اینه اینا با هم سطح خودشون دارن ازدواج میکنن و سطح خودشونم پایینه 

ولی من اگه کاره ای بشم میرم با یکی که بهم بخوره ازدواج میکنم در نتیجه زندگی بهتری دارم 

میدونی مشکل چیه مشکل اینه اینا با هم سطح خودشون دارن ازدواج میکنن و سطح خودشونم پایینه ولی من اگه کا ...

یعنی حتی با اینکه ۱۲ سال ازش بزرگتره باز سطحش بالاتر نیست؟ پس چیشو دارن میزنن تو سر شما؟ بگو یه خواستگار خوب برا من پیدا کنید چشم همچین مواردی به درد من نمیخوره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
راضین جفتشون؟

آره 

فک کن از ۱۳ سالگی باهم رل میزنن بعدش که دختره ۱۷ سالش میشه میان میگیرنش 

خانواده دختره هم میدونه دخترش این کاره برا اینکه ابروشو نو نبره میدنش شوهر 

دختر دایی مامانم به دختر داره دوسال از من بزرگتره با مامانم رفیق شیشن برا چش اینارو تعریف میکرد 

آره فک کن از ۱۳ سالگی باهم رل میزنن بعدش که دختره ۱۷ سالش میشه میان میگیرنش خانواده دختره هم میدونه ...

🥲

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

یعنی حتی با اینکه ۱۲ سال ازش بزرگتره باز سطحش بالاتر نیست؟ پس چیشو دارن میزنن تو سر شما؟ بگو یه خواس ...

پسره کارگر اداره برقه 

دقیقا نمیتونم طرز فکرشونو بفهمم