2777
2789
اره ...میگم بنظر شما بچه دیک توی اون تایم رسیده هستش؟؟اخه میگن هفته ها آخر واسع رشد مغز هستش

یه چیزی بگم شاید دوستان قبول نکنن من دوتا بچهام زردی شدید داشتن اومدم خنکی و سردی خوردم هم بدنم ضعیف شد هم شیرم بدون انرژی شد خلاصه هردوشون مشکل از گروه خونی بود و دوروز شیرمو قطع کردم اوکی شدن خداروشکر یعنی همون مسیری ک باید رو طی کردن این خوردنی ها ذره ای تاثیر ندااااشت

بچه رو باشیر شستم حتی یکیشو حجامت پشت گوش هم کردم و واقعا پشیمونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم عزیزم ماه های آخر واقعا سخت و استرسیه

اوهوم انشالله این چند روزم ب خوشی بگذره صحیح سالم بیاد بقلم وروجکم...میخام همون اول گازش بگیرم ایقد با حرکت نمردنش اذیتم میکنه😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوهوم انشالله این چند روزم ب خوشی بگذره صحیح سالم بیاد بقلم وروجکم...میخام همون اول گازش بگیرم ایقد ...

انشاالله،الهی عزیزم🥰خب بچه خسته اس چیکارش داری بذار استراحت کنه😄

چ‌ جالب بعد ک‌زردی شون برطرف شد دوباره شیر خودتو دادی.؟؟ولی حجامت واسه نوزاد رو کی تجویز کرد ک‌ انجا ...

اره بعد راحت شیرمو گرفتن

بخدا کلافه شده بودم خوب نیمشد بیست روز شد اخرم قرص براش تجویز کردن همزمان با قطع شیر چون دکتر گفت ممکنه به تعویض خون بکشه دیگه من هرکاری میتونستم میکردم و حجامت رو اطرافیان و همین نی نی سایت  اینقدر گفتن و گفتن تا رفتم تا عمر دارم خودمو نمیبخشم بخاطر این حماقت 

یه زخمای ریز پشت گوشش اصلا گریه هم نکرد یعنی درد نداشت ولی خودم درد کشیدم واقعا