2777
2789
دوقلو هم‌ممکنه یکی داشته باشه یکی نهچند روز اول شیرخشک باید بدی دیگه. اگر احساس کردید زرد هست مقاومت ...

ووییی میترسم شیرخشکی بشه .آخه بچه اولم هم همینجوری با بی تجربگی شیر خشکی شد با اینکه بعدش شیرم آومد و کلی هم شیر داشتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آمپول ریه رو وقتی بهم گفت اتمام بارداری همون موقع که بستری شدم زدن زایمانم زود شد که مسمومیت بارد ...

کن بعد ۳۵هفته زدم ...خودم‌ذلم میخواد تو هفته آینده سزارینم کنه حقیقت خسته شدم اونموقه دیگ ۳۷هفته و چند روز میشم یعنی توی ۳۸هستم ...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کن بعد ۳۵هفته زدم ...خودم‌ذلم میخواد تو هفته آینده سزارینم کنه حقیقت خسته شدم اونموقه دیگ ۳۷هفته و چ ...

انشالله به سلامتی

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
اره ...میگم بنظر شما بچه دیک توی اون تایم رسیده هستش؟؟اخه میگن هفته ها آخر واسع رشد مغز هستش

اره خیالت راحت احتمالا حتی توی دستگاهم نمیزارن 

اشناهامون همین ۳۷ زایمان کرد بچه سالم و نرمال بپد

نگران نباش عزیزم بچه دوم خیلی آروم تر و سر به راه تر از بچه اوله😄قدمشم پیشاپیش مبارک باشه🥰

جدی میگی؟؟😂ولی بچه اول خیلی برام راحتتر بارداریم گذشت الان همش استرس دارم مثلن‌امروز کم‌تخرک بود رفتم آن است تی دادم سونوی فیزیکال دادم 🫤ک خداروشکر همه چی خوب بود بیشتر میخام این استرسا تموم شه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40