2777
2789
عنوان

با 9 ماه خوندن برای کنکور چه رتبه ای میارم

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خداروشکر گذشت دیگه میخوام انتخاب رشته کنم نمیخوام پشت بمونممیرم روانشناسی شهر های اطراف

موفق باشی عزیزم

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بچه ها ازمون قلمچی چجوری باید بدم؟ من بخوام با برنامه راهبردیش پیش برم باید با کدوم برنامش بخونم؟ فارغ التحصیلم

و الان دارم پایه میخونم 

واقعا ازش سر درنمیارم

ما آسوده به خیال فرداها نشسته ایم...🌱
بچه ها ازمون قلمچی چجوری باید بدم؟ من بخوام با برنامه راهبردیش پیش برم باید با کدوم برنامش بخونم؟ فا ...

ثبت نام کردید؟

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چرا الان نمیتونی شروع کنی؟ شده روزی دو خط بخونی ولی از الان شروع کنهمینی که میگی الان نمیتونم بارها ...

۷ روزه شروع کردم😁

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نه پولشو ندارم از تل میخوام‌ دانلود کنم تو خونه بزنم

هنوز برنامه راهبردی از مهر به بعد رو نذاشتن برنامه راهبردی تابستون رو گذاشتن تو سایت هست اگه برنامه مهر رو خواستی درخواست دوستی بده آیدی تلگرامم رو بدم اگه برنامه مهر تا تا آخر سآل رو گذاشتن برات میفرستم

برنامه تابستونم میخوای برات میفرستم

۷ روزه شروع کردم😁

موفق میشی انشاءالله به خودت مطمئن باش

فقط حتما یک ماه مونده به کنکور رو بشین کنکورهای سالای قبل رو بزن قشنگ هم تو استایل کنکور بزن یعنی زمان بگیر تو مدت زمان کنکور از صفر تا صد کنکور سال قبلش رو بزن و بعد تموم شدنش بشین تک تک سوالهارو پاسخنامه رو چک کن و جوابشو یاد بگیر

کنکور هر سال تا ۷۰ درصد مشابه کنکور سه سال قبلشه

برای نهایی هم همینکارو بکن

موفق میشی انشاءالله به خودت مطمئن باشفقط حتما یک ماه مونده به کنکور رو بشین کنکورهای سالای قبل رو بز ...

چشمم حتما همینکار رو میکنم خیلیی ممنونم بابت راهنماییتون

هنوز برنامه راهبردی از مهر به بعد رو نذاشتن برنامه راهبردی تابستون رو گذاشتن تو سایت هست اگه برنامه ...

شما ثبت نام کردین؟

من ب سختی برنامه رو پیدا میکنم 

ینی شما میخواین بفرستین؟ وای مرسییی

ما آسوده به خیال فرداها نشسته ایم...🌱
شما ثبت نام کردین؟من ب سختی برنامه رو پیدا میکنم ینی شما میخواین بفرستین؟ وای مرسییی

بله من ثبت نام کردم

بله حتما چرا که نه اگه خواستید در طول سال سوالات و پاسخنامه رو هم براتون میفرستم

خواهش میکنم💖💖💖🌹🌹🌹❤❤

به خودت بستگی داره، اگه با تمام وجود رتبه خوب میخوای باید از مجازی فاصله بگیری، برای خودت هدف بزار روزی که دوازده ساعت مفید خوندم میرم طرف گوشی، تو ده روز تایم مجازی رو کم و کمترش کن و حذف، تونستی پس درست رو هم میخونی، نتونستی ماه دیگه همین تاپیک رو میزنی زمانش رو کردی هست ماه و ...