2777
2789
عنوان

قلق و رگ خاب شوهرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6788 بازدید | 183 پست

شوهر من عاشق اینه بهش بگی بمیرم از صب تا شب سرکاری خسته شدی بیا شربت بخور بیا میوه بخور بیا ماساژت بدم هیشکی واسه آدم شوهر نمیشه خیلی دوستت دارم اینجوری بگم خدا شاهده سرتا پامو طلا میگیره هی خودشو میماله بهم اما صد حیف که من خشک و خشن هستم میگه تو یه پا مردی فقط چیز نداری 

وای چقد این تاپیک باحالههههه😁😂تروخدا بیشتر بگید 😂

چی بگیم 🤣

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۵۰ ۵۰ احساس میکنم شوهر من خیلی جنبه چشم نداره

من با پنبه سر میبرم کلانی اقتدار میدم عملی من کار میکشم اما گاهی دنده لجم میزنه بالا

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دقیقا ps ارزوی شوهرمه دلم میخاد با چک بخرم براش میترسم پرو شه اخه خیلی بهش سرویس میدم همیشه نسبت ب و ...

اینو که من براش نخریدم از زمان مجردی داشته ps4 داره،ولی اعصاب خورد کنه ولش کنم همش میخواد بازی کنه

شوهر من عاشق اینه بهش بگی بمیرم از صب تا شب سرکاری خسته شدی بیا شربت بخور بیا میوه بخور بیا ماساژت ب ...

شاید چون کم بهش میگی ذوق میکنه ک اتفاقا خوبه ک کم میگی چون احساس کردم کلماتی ک میگه مادرانه اس تا ی حدیش عالیه ....من بجای اونا میگم ....قربون دستای زحمت کش مردونت برم ک بخاطر من انقدر زحمت میکشی 😂😂😂😂

بانوی کورد ❤️

آخه ببین من اصلا انتظار نداشتم بیان بگن خونه تمیز و چشم گفتن و پی اس فایو و ....😂😂😂

ای بابا 😅 رگ خواب هر کی یه چیزه دیگه مثلا اگه بگه فلان کار و نکن یا نخر بگم چشم خودش برام میخره بهترشک

اینو که من براش نخریدم از زمان مجردی داشته ps4 داره،ولی اعصاب خورد کنه ولش کنم همش میخواد بازی کنه

خب بجاش تو خونه بهش خوش میگذره ...نمیدونم البته پولش خیلیه

بانوی کورد ❤️

فوش نمیده بهت عزیزم موقع عصبانیت ؟؟؟اگر بده جواب میدی

فحش نمیده پشت سر هم داد میزنه خفه شو درحالی که من از ترس صدای فریاد نفسم هم تو سینه حبس شده 

ولی بعدش که آروم شد میگه دلم برات سوخت ،😐یا عذر خواهی میکنه منم کمی غر میزنم ولی حوصله ندارم زود تمومش میکنم ،

😂😂😂خخخخ ن جدی .حالا واقعا اینطوره؟

یا خدا خارجی رو چطوری شبیه ما کردی همه اخلاق هاش مثل خودمون بود 🤣

آره بابا ،رلم کرمانشاهیه دقیقا همین مثل شوهر توئه ،بابامم همدان باز همینه واسه همین گفتم مثل مردهای غرب ایرانه همسرت

خونه‌ی تمیزاصلا بیاد خونه ببینه همونجور مرتبه مثل صبح که تحویل دادهاینقدددر خوشحال میشه که نگو😅

اخی مث بابام ...شوهر من در این مورد ۳۰درصد حساسه چون خودشم تنبله...من معمولا کارگر میگیرم نمیدونم کارم خوبه یا بد ....

بانوی کورد ❤️