2777
2789
عنوان

چند وقته با یه پسرآشنا شدم واقعا دودلم از بس خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم گفت اگه نخای درس بخونی تا ۲ ۳ ماه دیگه میتونم خودمو جمع و جور کنم بیام خواستگاریت ولی من دوس دار ...

اگه واقعن قصدش ازدواجه بگو بعد از درسم به پیشنهادت فکر میکنم 

ضمناً خودت و دوست داشته باش

[QUOTE=393615986]کارایی که اون کرده و من در جریانم واقعا در مقابل این چیزی نیست...[/QUOT

بله عزیزم ولی تو شاید در آینده دوست نداشته باشی حتی جزئی ترین مسایل گذشته ات رو هم کسی بدونه ولی اون براش مهم نباشه....پس خودت رو با اون مقایسه نکن

من ۲۱ سالمه اون ۲۲

چقدر سنش کمه 

کنکور بده یه مدت زیر نطر خانواده ها ارتباط داشته باشن اگه اوکی بودید بیاد خاستگاری 

تهش میخوایید یه سال صبر کنید دیگه هنوز سنی ندارید چرا عجله دارید؟

بیاد خاستگاری دیگه ذهنت میره تو فاز دیگه درس تعطیل میشه

اگه واقعن قصدش ازدواجه بگو بعد از درسم به پیشنهادت فکر میکنم ضمناً خودت و دوست داشته باش

واقعا جدی جدی قصدش ازدواجه 

گفت شماره خانوادتو بده در جریان بزارمشون 

خو خانواده من روشن فکر نیستن گفتم نه  هموز ک چیزی مشخص نیست

چقدر سنش کمه کنکور بده یه مدت زیر نطر خانواده ها ارتباط داشته باشن اگه اوکی بودید بیاد خاستگاری تهش ...

اصلا نمیخام الان ب ازدواج فکر کنم

مو موقعیت اجتماعی خودمو باید بالا ببرم

نیاز دارم رو خودم کار کنم..