2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وفادار به وجدان خودت باش بقیه انشالله همین کارا سر خودشون میاد با یکی برخورد می‌کنند با سیاست تر و د ...

همیشه وجدانم برام الویت بوده به خاطر همین هیچ وقت نتونستم دروغ بگم

ولی رفتار اطرافیانم خیلی اذیتم میکنه اینکه راحت دروغ میگن و بدتر اینکه فکر میکنن من نمیدونم

هرجوری هستی همون جور بمون😍 اصل اصل خودت باش نه فیک این و اون ❤️‍🩹

اصلا نمیتونم مثل بقیه باشم

بعضی وقتا میگم کاش منم میتونستم مثل اونا اینقدر راحت دروغ بگم، ولی هیچ وقت نتونستم

خیلی حس بدیه وقتی بقیه فکر میکنن دروغ ها و سیایت هاشونو متوجه نمیشی😔

در حالیکه من همه رو متوجه میشم فقط به روی خودم نمیارم

اصلا نمیتونم مثل بقیه باشمبعضی وقتا میگم کاش منم میتونستم مثل اونا اینقدر راحت دروغ بگم، ولی هیچ وقت ...

تو چکار این و اون داری فکرش نکن خودت باش به من خیلییی دروغ میگن فکر میکنن نمی‌فهمم ولی روشو نمیارم 

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd 

همیشه وجدانم برام الویت بوده به خاطر همین هیچ وقت نتونستم دروغ بگمولی رفتار اطرافیانم خیلی اذیتم میک ...

دقیقا میفهمم چی میگی واقعا آدم بهشون حس تنفر پیدا میکنه کلا همچین آدمایی رو  بذارشون کنار

دقیقا میفهمم چی میگی واقعا آدم بهشون حس تنفر پیدا میکنه کلا همچین آدمایی رو بذارشون کنار

آره دقیقا متنفر شدم

کاش میشد بذارمشون کنار

آخه همکارامن هر روزم میبینمشون

با وجود اینکه من نزدیکشون نمیشم

هی خودشون زنگ میزنن دروغ میگن

فکر میکنن منم نمیفهمم