2777
2789

مجردم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

ندارم

با برادر شوهرم قطع رابطه ايم

به خاطر بالاكشيدن مال و اموال و انداختن غلطاي زيادي گردن همسرمن

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غذا دادن به سگ و گربه ي خياباني بي فرهنگي است. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم با کل فامیلش، سر ارثو میراث قطع رابطهکرد بعد جالبشه الان باهاشاشتین و ولیاونا بامن قهرن. 😂😂

همیشه عروس رو مقصر می‌دونن 

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️

من 

بزرگه با شوهرم دعوا کرد همدیگرو فوش دادن خواهره الکی الکی گفت زن جندت ....بعد شوهرم زدش چند ساله قهره  کوچیکه من باهاش دعوا مردم گفت بچمو نگه دار برم دکتر گفتم مسئولیت قبول نمیکنم چون بچش شدیدا زر زرو فعالع خودمم بچه داشتم .....بعد قهر کردیم روز عید پشتشو کرد به شوهرم محل نداد شوعرمم گفت حیوون نون همون شوهر دیوثت و خوردی دیگه

من بزرگه با شوهرم دعوا کرد همدیگرو فوش دادن خواهره الکی الکی گفت زن جندت ....بعد شوهرم زدش چند ساله ...

همشون انتظار بی جا دارن 

خواهر شوهر منم همینه تازه اومدم همسایه شدیم 

هی بهم میگه بیا غذا درست کن بیا ظرفامو بشور گاهی رو شوهرم زمین نمیندازم میرم گاهی هم بهانه میارم

دوس دارم کلا قطع رابطه کنم میگم اگ شاید سرد برخورد کنم دوهزاریش بیفته 

همشون انتظار بی جا دارن خواهر شوهر منم همینه تازه اومدم همسایه شدیم هی بهم میگه بیا غذا درست کن بیا ...

واااااااااا من تا این حد جرعت ندارن همین شوهر به درد نخورم جرشون میده یه چیز بگن .....پاشو خودتو جمع کن سرد برخورد کنم چیه بد برخورد کن حمالی مگه چه پرویه ادرس بده بیام دوتا بزنم زیر گوشش

واااااااااا من تا این حد جرعت ندارن همین شوهر به درد نخورم جرشون میده یه چیز بگن .....پاشو خودتو جمع ...

😂😂😂 

دیروز رفتم خونه جاریش که دوست منم هست 

بهش گفته میاد خونه تو من مریض بودم نیومد پیشم کمک 

منم گفتم ب درک هرچی بخواد بگه 

ب شوهرمم گفتم نیومدم اینجا کلفتی خواهرتو بکنم اگ میخواستم کلفت باشم همونجا خونه ننت میموندم نه ک بیام اجاره بدم 

😂😂😂 دیروز رفتم خونه جاریش که دوست منم هست بهش گفته میاد خونه تو من مریض بودم نیومد پیشم کمک منم گ ...

اصلا این مضوعات زنانرو به شوهرت نگو فردا گلایه کنی میگه خواب مسخواست نکنی به نظرم زنی که از پس خودش بر میاد قوی تره ....من با مادر شوهرم زندگی میکنم همه ازش متنفرن کوچیک و بزرگ نوه های دختری پسری بچه هاش عروساش و داماداش .......من اصلا زیاد اجازه دخالت شوهر نمیدم ولی خودمم کوتاه نمیام اصلا خونش نمیرم مگر اینکه صدا کنن اونم میگم باشه شام امادع شد میام اخرشم ظرفارو میشورم شب بخیر اصلا انگار وجود ندارع

اصلا این مضوعات زنانرو به شوهرت نگو فردا گلایه کنی میگه خواب مسخواست نکنی به نظرم زنی که از پس خودش ...

دیروز خواهر شوهرم زنگ زد گوشی رو اسپیکر بود گف پریودم بیا کمک فقط ظرفامو بشور فلان

منم داشتم میگفتم که می‌خوام ناهار درست کنم اینا که شوهرم با اشاره گف برو مریضه فلان 

منم بعد اینکه گوشی قطع کردم به شوهرم گفتم تو دخالت نکن برم یا نرم نباید دخالت کنی بعدش رفتم شستمو اومدم

امروز صبح زنگ زد دوباره ک ظرفامو برام جا به جا کن گفتم نه نمیتونم خودم کار دارم قطع کردم

شوهرمم جرش دادم گفتم دیدی بخاطر همینا گفتم تو دخالت نکن گفتم خواهرت پرروعه خلاصه هیچی نتونست بگه 

امروزم به جاریش که دوستمه زنگ زده بیا ناهارمو درست کن 

نمی‌دونم چیکار کنم دست از سرم برداره