2777
2789
عنوان

میشه بگین چن سالتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 84 پست
کوچولوتون ۱۸البته یه بار سیزده و چهارده سالم بود اومدم نینی سایت خانما با کفکیر و دمپایی پرتم دادن ب ...

منه ۱۲ سالگی اومدم کسی نفهمید خودم به نی نی یار‌گفتم کاربریم حذف کنه گودرتتت😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کوچولوتون ۱۸البته یه بار سیزده و چهارده سالم بود اومدم نینی سایت خانما با کفکیر و دمپایی پرتم دادن ب ...

من نمیگفتم😂😭 چون نیاز داشتم با کسی حرف بزنم و دلداریم بدن🥹

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

سن دیگرانو بدونی تاثیری رو سن خودت داره مگه؟

می‌خوام از رو تاپیکاشون بدونم کسایی که همسن منن زندگیاشون چجوریه

بچه دارن ندارن چیکار می‌کنن 

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

من نمیگفتم😂😭 چون نیاز داشتم با کسی حرف بزنم و دلداریم بدن🥹

میگم که لعنتی سایت خوبی بود 

منم دروع چرا از اون به بعد می اومدم تو سایت و تاپیک هارو میخوندم و سکوت میکردم 

هاها 

عزیزم بچه دارین یا نه؟می‌خواین یا نه

۲ تا پسر دارم 

دیگه نمیخوام

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

18 کاش بزرگ نمیشدم کاش بچه میموندم کاش هیچی حالیم نبود نمیفهمیدم قلبم درد نمیکرد کاش اگه ناراحت بودم ...

چه جالب که زندگیتون مثل منه

منم وقتی همسن شما بودم تو سن 18 و 19 سالگی به مدت 2 سال با بابام قهر بودم و خیلی دلمون از هم زنجیره بود

بعدش به توصيه داداشم من کوتاه اومدم و بهش زنگ زدم و دوباره همون یکی یدونه بابام شدم

شما هم میتونی دوباره شرایط رو بر وفق مرادت کنی

من همیشه به 18 سالگیم فکر می‌کنم که چقدر زود گذشت ازش

قدر این لحظه ها رو بدون و برای زندگیت تلاش کن

خوبه بابا چند شب پیش یکی اومده بود زیر سن تورو داشت خیلی هم چرت و پرت میگفت

چند سالش بود مگه🤦‍♀️

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

میگم که لعنتی سایت خوبی بود منم دروع چرا از اون به بعد می اومدم تو سایت و تاپیک هارو میخوندم و سکوت ...

قبلنا بهتر بود کسایی که دلداری میدادن زیاد بود الان مردم حوصله خودشون رو ندارن تا وقتی که یکی شوهرش و کتک بزنه یا با مادر شوهرش یا نامزدش دعواش بشه  تاپیکشون میرن

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

منم سی سالمه و مجردم بگو چه لذتی داره من قول میدم تا تهش برم

درس خوندن و موفق شدن و مستقل بودن تو هر شهری که دلت می‌خواد 

بعدش بری سفر خارجی و ...