2777
2789
عنوان

میشه بگین چن سالتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 84 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خیلیم عالی ان شاء الله زندگی همیشه بر وفق مرادتون باشه خدا حفظشون کنهبچه کوچیکه زنداداشمم ناخو ...

فدات گلم همچنین شما همیشه تندرست باشید 

دقیقا این ناخواسته ها عجب چیزی میشن منو بگو دنیا اومدنی شیرش ندادم 😂 حالا چند بار جلو مادرشوهرم باهاش بازی می‌کنم یا بوسش میکنم میگه نگاه انگار بچه نداشته خدا بهش بچه داد 😐منم میگم و ربطی داره همشون عزیزن😁

برای دو سال نیست خیلی زیاد شده بابام دیگه نمیخوادم وقتی 7 سالم بود داداشم به دنیا اومد من دیگه شدم ف ...

عزیزم من کاملا درکت می‌کنم ...

منم همین حس رو وقتی داشتم که داداشم ازدواج کرد و گفتم زنداداشی که تازه اومده رو از من بیشتر دوس دارین و از اونموقع به بعد رابطم با مامانم شکرآب شد

بعد یکی دو سال که بچه آوردن دیگه واویلا....

نوه‌مون رو دیگه از همه بیشتر دوس داشتن و من خیلی نادیده گرفته میشدم و اونموقع 15 سالم بود

عزیزم حالا که بزرگ شدم می‌فهمم من صرفا حسودی می‌کردم و مامان بابام منو اندازه یه دنیا دوس دارن و بیشتر از زنداداشم و نوه‌مون

البته رفتار ناصحیح پدر و مادرها هم خیلی آزاردهنده است

برای مثل وقتی من به دنیا اومدم همون داداشم 10 سالش بود

انقدر مامان بابام منو دوس داشتن و نازمو میکشیدن که بلاهایی که داداشم سرم آورده رو تمومی نداره که اینجا بنویسم

انقدر بلاها که آثارشون از لحاظ جسمی هنوز هم همراهمه

این به نظرم تقصیر داداشم نبود

تقصیر مامان و بابام بود که انقدر به من توجه میکردن و بچه بزرگتر رو نادیده می‌گرفتن که اونم حسودی می‌کرد

حرف پدرتون درست نیست توصیه می‌کنم به مشاور مراجعه کنید تا با روحیه لطیف دخترشون آشنا بشن

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

دقیقاً مادر همسر منم میگه پس بچه بیارید گفتم نمیشه شرایط خوب نیس تصمیم گرفتیم بچه دارنشیم کلا چون نه ...

هععععی ما هم برا 40 سالگی همسرم برنامه ریختیم بچه بیاریم

نمی‌دونم کارمون درسته یا نه

درسته عزیزم 

فدات گلم همچنین شما همیشه تندرست باشید دقیقا این ناخواسته ها عجب چیزی میشن منو بگو دنیا اومدنی شیرش ...

😁😁😍😍 ای جااااانم

عزیزم من کاملا درکت می‌کنم ...منم همین حس رو وقتی داشتم که داداشم ازدواج کرد و گفتم زنداداشی که تازه ...

میدونم چی میگی ولی منم 11 ساله این حس هارو دارم حرف های والدینم که روحم و زخمی کردن رو دارم و واقعا بهم هیچ اهمیتی نمیدن خیلی تو تاپیکام نوشتم هرچقدر بگم که تموم نمیشه 

اول میگفتم داداشم و بیشتر دوست دارن شاید میشد حسودی حساب بشه ولی الان میفهمم اصلا داداش و بذاریم کنار هم من و نمیخوان و بهم اهمیتی نمیدن و براشون مهم نیستم سلامت من و من برای مامانم اندازه النگو اضافه اضافه ای که میخره نیست براش و بابام هم خودش برمیگرده هزار بار میگه گوه خوردیم خواستیم بچه دارم بشیم کاش نبودی و این و حتی جلو بقیه هم گفته و فکر نمیکنم این حسودی کردن باشه من جایی تو این زندگی ندارم و دیگه 18 سالمه فکر میکنم میتونم تموم حس های این 11 سال گذشته ام رو بفهمم که چی بودن

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست