2777
2789

با یکی که صنایع شریف می خوند صحبت کردم...هم از ترم سوم وارد بازارکار شده بود و هم توی زمینه ی مدیریت کسب و کار فعالیت می کرد...در آمدش هم ماهی ۳۰ هست که بنظرم برای یه دانشجوی اوایل ارشد عالیه

هر چند مهندسی صنایع رشته ی ملموسی نیست و زیااد نمی دونم قراره چطور بگذره، ولی بنظر میاد آیندش خوب باشه 🫠

کسی هست خونده باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صنایع بازارکار داره من دو ترم کامپوتر خوندم و علاقه نداشتم انصراف دادم دوباره انتخاب رشته میکنمدر وا ...

دم شما گرم

بنظرم خیلی مهمه آدم عاشق ساعت ها پشت میز و کد زدن باشه...و من اصلا کشته مرده ی کامپیوتر نیستم🫠😂

من خوندم. اتفاقا از بقیه رشته های مهندسی ملموس تر هست و از بقیه مهندسی ها هم ساده تره. تقریبا از هرچیزی یه کم تو این رشته میخونی. تنها مزیتش نسبت به سایر مهندسی ها اینه که تو ازمونای استخدامی شانس زیادی داری خصوصا استخدامی بانک وگرنه شرکت های خصوصی حقوق چندانی داره. صرفا حمالیه

شک نکن.به خصوص معدل بالایی داشته باشی

عالیه که این طوره

من این رو فهمیدم که چون اقتصاد خرد و کلان داره و دروس حسابداری ، انگار پلی هست بین مهندسی ها و مدیریت ها

خیلی خفنه که مدار و آزمایشگاه الکتریسیته و...نداره و همش ریاضیه:)))

دم شما گرمبنظرم خیلی مهمه آدم عاشق ساعت ها پشت میز و کد زدن باشه...و من اصلا کشته مرده ی کامپیوتر نی ...

من کد زدن دوست داشتم و برنامه نویسی بلدم فقط اسم کامپیوتر ازارم میداد نمیتونستم تحمل کنم 🚶🏻‍♀️

امیدوارم کار درستی کرده باشم...

من خوندم. اتفاقا از بقیه رشته های مهندسی ملموس تر هست و از بقیه مهندسی ها هم ساده تره. تقریبا از هرچ ...

چه عالی🩵🩵

درسته ولی اگه اهل بانک و کارمندی نباشید هم می تونید توی حوزه ی مشاور مالی فعالیت کنید...آخه این دانشجوعه هم با تسلط بر نرم افزار های رشته تون تونسته بود کار مرتبط پیدا کنه

والا خواهرشوهرمن بافوق این رشته نتونست اینجا شاغل بشه دیگه رفت هلند الان اونجاسرکاره حالا دقیق نمیدو ...

احتمالا فقط به دانشگاه مکتفی بودن 🫠 چون این دانشجو هم می گفتن زود وارد بازارکار شو و مهارت و نرم افزار یاد بگیر... دانشگاه نباید کل زندگیت شه🫠✨