2777
2789

چند وقتیه دوربرمون ک میبینیم جوان تصادف کرد مرد یا فلانی مرد  همش با خودم فکر میکنم دنیا چقدر بی ارزشه از بچگی تا الان همه چیز برام خواب بوده هیچی نفهمیدم از پیری و‌مریضی میترسم اینکه سنم میره بالاتر هراس دارم همش میگه ته زندگی مرگه انگیزه دیگ ندارم بعد مرگ چ در انتظار ماست هراس دارم .. کسل و افسرده شدم مشکلات جامعه زیاده همه مردم نازاحت همه بدبخت قدیم ها بچه بودیم زندگی میکردیم کاش هیچ وقت بزرگ نمیشدیم فکر میکنم دیگ این دنیا جای قشنگی برای زندگی نیست 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به مرگ زیاد فکر میکنم

وقتی چیزی میخرم میگم که چی بعد مردنم چی میشه و ... برای چی نگه دارم و بخرم .یا الان که سنم رفته بالا میترسم از نشانه های پیری و مرگ 

البته مرگ سن وسال مشخص نداره ولی خب ترسش همیشه هست .من میترسم چون از اون دنیا چیزی جز تاریکی تو ذهنم نیست 

چون از تنهایی و تاریکی میترسم 

منم به مرگ زیاد فکر میکنموقتی چیزی میخرم میگم که چی بعد مردنم چی میشه و ... برای چی نگه دارم و بخرم ...

دایم فکر کردن باعث‌میشه گناه نکنی ولی افسرده میشی دست خودمم نیست فکری شدم بهش فکر میکنم هی 

دایم فکر کردن باعث‌میشه گناه نکنی ولی افسرده میشی دست خودمم نیست فکری شدم بهش فکر میکنم هی

درسته من که سعی میکنم مال کسی و نخورم وحق کسی رو ضایع نکنم .

من نگاه میکنم به خونه زندگیم میگم چی میشه اینا

آخرش کجا میریم  

گفتم خدمتتون بیشتر مبهم بودن اون دنیا وتنهایی و تاریکی من رو میترسونه از مرگ 

کاش مرگ نبود

اما همسرم خیلی نسبت به مردن راحت فکر میکنه و اصلا در موردش ترسی نداره