2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز برنامه دقیقی ندارم چون تا برگردم سر کار حدودا یک سالش میشه ولی رو کمک همسرم و مادرم حساب کردم

استخدام رسمی هستین 

یا اگر بچه دار بشین باید جای دیگه کار کنید 

من خیلی از بچه دار شدن میترسم فقط بخاطر اینکه فکر میکنم کلا باید همه رویا ها و آرزو های خودمو فراموش کنم

استخدام رسمی هستین یا اگر بچه دار بشین باید جای دیگه کار کنید من خیلی از بچه دار شدن میترسم فقط بخاط ...

اره عزیزم استخدامم

والا فکر کنم تا  یه مدت خواه ناخواه خودت و باید فراموش کنی، منم میگم ک دخترم هنوز دنیا نیومده تجربه ندارم

بنظرم هر چقدر همسرت بیشتر حامی باشه و کمک کنه شما کمتر اذیت میشی به کارهات هم میرسی

دوست من بچه کوچیک داره هم سرکار میره هم دانشگاه چون شوهرش و مادرش کمک میکنن

اره عزیزم استخدامموالا فکر کنم تا یه مدت خواه ناخواه خودت و باید فراموش کنی، منم میگم ک دخترم هنوز ...

من یک اشتباهی تو انتخاب رشتم کردم ۴ سال تو زندگیم عقب افتادم  

محبور شدم دوباره لیسانس بگیرم الان ۲۷ سالم حز چندتا کاراموزی سابقه کاری ندارم 

میخوام دو تا بچه بیارم با فاصله ۳ سال یعنی از الان ۶ سال از زندگیمو باید قیدشو بزنم  اون موقع هم که ۳۳ سالم اون روز داشتم اگهی استخدام هارو نگاه میکردم همه زیر ۳۰ یا ۳۵ میخواستن خبلی تحت فشارم نه میتونم از کار کردن بگذرم نه از بچه خیلی دوست دارم با ماما نایی که تجربش دارن صحبت کنم

من یک اشتباهی تو انتخاب رشتم کردم ۴ سال تو زندگیم عقب افتادم محبور شدم دوباره لیسانس بگیرم الان ۲۷ ...

اگه هیچ کمکی ای نداری، ناچارا باید قید کار و تا مدتی بزنی

حداقل تا وقتی ک مهد بچه رو قبول کنه

عزیزم هر کسی یه اولویتی تو زندگیش داره، این و باید خودت با توجه به شرایط زندگیت تصمیم بگیری