2777
2789

سلام دوستان من اصلا اهل چک کردن گوشی همسرم نیستم ولی امشب دیدم تو پیاماش به خواهرش در مورد یه پولی که باید به یه کسی میدادن شوهرم به خواهرش گفته بود من سهم شما رو میدم فقط انگار داداش بزرگش خودش بده ۶ نفرن انگار این پول ۵ نفرو بده از طرفی چون یواشکی دیدم نمیتونم به روش بیارم از طرفی خیلی ناراحتم خواهرش کارمنده سریع نوشته بود دستت درد نکنه خدا خیرت بده😐 اینجوری که فهمیدم خیلی هم عادی بود براش خیلی اعصابم خورده هی من صرفه جویی میکنم و دلم نمیاد خرج کنم بعد این یه جا اینجوری حاتم بخشی میکنه شما جای من بودید چه میکردید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خرج کردن برای خانواده که واقعا مشکلی ندارم حتی اگر اطلاع نده اصلا اینطور موقع ها نمی‌خوام که بدونم 

چرا باید غرور خانواده ش زیر سوال بره پیش من؟

ولی این تا وقتیه که خودم تامین باشم ، ولی شما میگی خرج نمیکنم این اشتباهه

شما خرج خودت رو داشته باش مرد اگه تأمین نکنه اون اقتدار مردانه ش کم کم از بین می‌ره پرنسس میشه اگه نخواد پرنسس بشه برای اینکه بتونه دوباره به خوی مردانه برگرده نیاز داره یکی رو تامین کنه تو وقتی خرج نمیکنی اون یه سوراخ دیگه پیدا می‌کنه حالا یا خانواده یا خرج چرت و پرت برای رفقا و... 

خودت خرج کن اگر عادت کرده که خرج نکنی کک رشد مالی و پیشرفت بنداز به جونش حرف خونه بزرگتر ماشین بهتر سفر و... بزن حرف ارتقای کسب و کار و یا راه انداختن شغل بعدی رو بزن 

اینطوری پول رو پس انداز می‌کنه برای خودتون و مازادش رو کمک می‌کنه نه اینکه از اصل سرمایه حاتم بخشی کنه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

عزیزم تنها راهش اینه تا میتونی خرج کنی .من تجربه دارم این روزارو گذروندم ادم تا ته می سوزه دقیقا درکت میکنم بعد چند وقت غیر مستقیم با اشاره متوجه کارش بکن احساس کنه کسی بهت چیزی گفته وکمی مراعات کنه ولی مستقیم به روش نیار چون من ادم صبوری نیستم همچنین شوهرم سر این موضوع چند بار شدید دعوا کردیم 

ببین خرج کردن برای خانواده که واقعا مشکلی ندارم حتی اگر اطلاع نده اصلا اینطور موقع ها نمی‌خوام که بد ...

خیلی به فکر پیشرفت هست و تلاشش واقعا زیاده فقط مشکلم اینه که خانوادش ندار نیستن دو تا خواهراش کارمندن داداش کوچیکش سرکار میره چرا باید سهم اونارو بده 

عزیزم تنها راهش اینه تا میتونی خرج کنی .من تجربه دارم این روزارو گذروندم ادم تا ته می سوزه دقیقا درک ...

به روش بیارم میزنه به در غربت بازی که دلم خواسته و این حرفا برای همین چیزی نمیگم حالا خانوادش یه تحفه های به درد نخورین که نگو چند بار خودشونو به شوهرم نشون دادن باز کمکشون میکنه

خیلی به فکر پیشرفت هست و تلاشش واقعا زیاده فقط مشکلم اینه که خانوادش ندار نیستن دو تا خواهراش کارمند ...

اگه وضعیت مالی اونا از شما ضعیف تره از نظر من مشکلی نیست واقعا توی عالم خواهر برادری خواسته حمایت کنه 

اگه مبلغ خیلی زیاد باشه حق داری ولی اگر مبلغ کمه از نظرم میتونی نادیده بگیری کاملا 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

احتمالا شوهرت از بقیه را میده بعد اونا به شوهرت میدن. شاید الان دستشون خالی بوده یا در دسترس نبودنا ...

ببین ۱۰ تومن بوده پس دهدنی ور کار نیس چون خواهرش گفته بود وای دستت درد نکنه معلوم بود بلاعوضه

اگه وضعیت مالی اونا از شما ضعیف تره از نظر من مشکلی نیست واقعا توی عالم خواهر برادری خواسته حمایت کن ...

وضع ما یکم بهتره اونا هم دارن بعد من مشکلم همین یه بار نیست میترسم کار همیشگیش باشه