2777
2789

شب دوم خواستگاری رفتار زشت جاری و خانوادشو دیدم گفتم نه اونا دلسل اورذن خانوادم هم گفتن اشتباه میکنی دارن میگن منطور نداشتین دیگه 

گقتم بریم مشاوره خانواده گفتن این‌چیزها مذهبی نیست نه 

توی نامزدی دیدم میریم بیرون و جایی بلد نیست چیزی سفارش بده روش نمیشه به خانوادم میگفتم میگفتن بابات هم اینطور بوده درست میشه  

میگفتم خجالتی میگفتن پاکه 

حرف نمیزد میگفتن بابات هم همین بود درست میشع 

دو روز به عقد سر یه چیز بیخود کلی باهام دعوا کرد بعد آخرش هم وقتی دید ناراحتم و گفتم چرا اینکارو کردی کلی گریه کرد داشتم روانی میشدم خانواده گفتن زشته آبرومون میره عقد کنید

اینطور شد که دو هفته بعد از عقد گقتم نمیخوامشششششش.چون کامل خودشو نشون داد و دیدم رفتار هایی که ازشون دیده بودم واقعیت رفتارشون بود و چه اشتباهی کردم 

تا عاقل نشدید ازدواج نکنید.تا وقتی دیدید خودتون به تنهایی نمیتونید راجب موضوع به این مهمی مثل ازدواج تصمیم بگیرید و رو حرفتون هم بمونید ازدواج نکنید. تا وقتی عاشق نشدید ازدواج نکنید تا از کسی خوشتون نیومده ازدواج نکنید 

خانواده ها مثل قدیم ها فکر میکنن همه انقدر ساده و بی شیله پیله ان اما جامعه گرگ شده.خوپمون باید از پس خودمون بر بیایم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان اوضاع بهتره؟مشاوره رفتید؟باهم زندگی می کنید؟

جدا شدم

اره رفتیم بعد از عقد.گفتم یا طلاق یا می‌بریم مشاوره که خانواده اون هم قبول کردن 

مشاوره گفت پسر خودش تنها باشه رندگی خوبی داره کلا ازدواج نکنه.گفت تو حق داری خودتو بدبخت کنی ولی بچت زو نه 

سن که میره بالا آدم میفهمه چقد خنگ بوده قبلا.منم هی به مامانم میگم هروقت اومدم گلگی مادرشوهر یاکسی رو کردم گفتی اشکال نداره.بخاطره شوهرت تحمل کن.وای که چقد احمق بودم.الان میفهمم چقد ازم سواستفاده میشده.

حیف عزیزم که دخترهای جوون خام هستند و خونواده‌ها اونارو از این نظر ساده بار میارن

خودشون هم ساده هستن 

امشب داشتیم حرف میزدیم گفتم خودم خیلی مقصر بودم گفتن ازه باد نبودی و...

گفتم تره اومدم بهتون گفتم گفتین طبیعی طبیعی..... گفتن ما خیلی اشتباه کردیم فکر کردین مثل قدیمه