2777
2789
عنوان

اصلا ب خودم نمی‌رسم

175 بازدید | 11 پست

لباس دارم وسیله آرایشی دارم همه چی ولی به خودم نمی‌رسم دل و دماغش رو ندارم بعد میگم دیگه مردم من رو اینطوری دیدن بخوام تغییر کنم براشون عجیبه 

وقتی کسی تاپیک میزنه از مراقب های خودش میگه حس بد میگیرم به خودم 

هی

حتما حس بد بگیر 

ادمایی که به خودشون نمیرسن خیلی زود از چشم میوفتن 

کسی حتی نکاشون نمیکنه 

همه هم باهات قطع ارتباط میکنن

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا این فکر و نکن. تو باید خودت و دوست داشته باشی تا از نظر دیگران هم زیبا به نظر بیای. زیبایی فقط به آرایش صورت نیست . آراستگی باید از دورن آدم به وجود بیاد. 

من واقعا خودم و دوست دارم و به خودم اهمیت میدم حتی در شرایط سخت

و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر

اصلا این فکر و نکن. تو باید خودت و دوست داشته باشی تا از نظر دیگران هم زیبا به نظر بیای. زیبایی فقط ...

میشه یکم بیشتر بهم توضیح بدی چیکار می‌کنی مثلا چطور خودت دوست داری 

چطور ب خودت تو شرایط سخت می‌رسی

یعنی از الان شروع کنم دیر نیست 

میشه یکم بیشتر بهم توضیح بدی چیکار می‌کنی مثلا چطور خودت دوست داری چطور ب خودت تو شرایط سخت می‌رسییع ...

نه عزیزم چرا دیر باشه. 

من هر روز دوش میگیرم . به موهام و به پوستم خیلی اهمیت میدم . زیاد اهل آرایش صورت نیستم ولی همیشه پوست خوب و تمیزی دارم . یوگا کار میکنم و برنامه غذایی نسبتا سالمی دارم .و کلا مواد قندی رو از زندگیم حذف کردم البته یه مدت کوتاهی میشه . همیشه سعی میکنم اون چیزی رو که دوست دارم واسه خودم بخرم . با اینکه متاهلم ولی همیشه سعی کردم اول به خودم اهمیت بدم بعد زندگیم که موفقم بودم خداروشکر 

نه عزیزم چرا دیر باشه. من هر روز دوش میگیرم . به موهام و به پوستم خیلی اهمیت میدم . زیاد اهل آرایش ص ...

اتفاقا منم میخواستم یوگا کار کنم 

بنظرت تاثیر داره تو آرامش و روان؟

انشالله از همین هفته ی تکونی به خودم میدم 

اتفاقا منم میخواستم یوگا کار کنم بنظرت تاثیر داره تو آرامش و روان؟انشالله از همین هفته ی تکونی به خو ...

اره به شرطی که هر روز انجام بدی . حتما شروع کن عالیه

عزیزم تاپیکت رو خوندم و متاسفانه خودت داری زندگی خودتو خراب میکنی. 

خواهرانه میگم. صبح زود بیدار شو. لباس عوض کن به خودت یکم برس اگه لازمه حموم برو. کارای خونه ات رو اهنگ بزار انجام بده. غذای مقوی درست کن ک سلیقه خودت و شوهرت هست. تونستی در طول روز چن تا کتاب روانشناسی بخون. یکم سیاست داشته باش. از اون آدمایی که باید حرفتو واضح بزنی تا آروم بگیری ولی بی فکری و به عواقب حرفت و کارت فکر نمیکنی. برا همین بهت توصیه میکنم یکم رو خودت کار کنی یاد بگیری چطور هم حرفت رو بزنی و منظورت رو برسونی هم جار و جنجال به پا نکنی. 

کوچولوت ک دنیا بیاد زندگیت به کل تغییر میکنه. شادی و هیجان و خوشی میاد تو زندگیت بس ک بچه ها شیرینن. پس از الان حال روحیات رو خوب کن که بچه ات ازت حس بد نگیره و بچه ی تا آرومی نشه. تونستی روزا برو بیرون. عصر برو قدم بزن. خونه مادرت برو خونه خواهرت. برا خودت زندگی کن و لذت ببر. تا شوهرتم بیشتر جذبت بشه. 

🌱