2777
2789
عنوان

سردی بدن نشونه چیه

64 بازدید | 11 پست

یه مدته همش سردمه زود یخ میکنم با اینکه جلوی کولر نیستم زیاد و الانم 4ساعته کولرو خاموش کردم با این حال باز سردمه و احساس گرما نمیکنم 

♥️خدایاشکرت♥️

بد نت کمبود ویتامین داره چک اپ بده 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبعت سرده.برنج‌و مرغ و دوغ و لبنیات زیادمصرف میکنی؟

طبعم نمیدونم واقعا تا حدودی احساس میکنم سرده ولی برنج میخورم لبنیات زیاد نه در حد معمول نمیدونم واسه کمبود ویتامین یا آهنه یا چیز دیگه

♥️خدایاشکرت♥️

طبعم نمیدونم واقعا تا حدودی احساس میکنم سرده ولی برنج میخورم لبنیات زیاد نه در حد معمول نمیدونم واسه ...

چند تا سوال میپرسم جواب بده تا بگم طبعت چیه

لاغری یا تپل؟رنگ پوستت سفیده یا تیره؟موهات پرپشته یا کم پشته؟اکثر اوقات پر انرژی و فعالی یا کم انرژی و خسته؟چربی شکم و پهلو داری یا خیر؟

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

چند تا سوال میپرسم جواب بده تا بگم طبعت چیهلاغری یا تپل؟رنگ پوستت سفیده یا تیره؟موهات پرپشته یا کم پ ...

تپل

گندمی

موهام معمولی 

میشه گفت خسته

بله دارم 

♥️خدایاشکرت♥️

تپلگندمیموهام معمولی میشه گفت خستهبله دارم

طبع پایه ات ینی طبعی که باهاش دنیا اومدی گرم بوده اما به خاطر سبک تتغذیه و عادت هات الان سردی و بلغم بهت غلبه کرده

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤