2777
2789
عنوان

رلم بخاطره کنکورم میگه یک سال در ارتباط نباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشجوی دندون

کسی با این پرستیژ قطعا دوست داره کسی ام که کنارشه همون تحصیلات حالا یکم پایین تر اما وجه اجتماعیشو داشته باشه 

به نظرم این آقا نمیخواد بعد ها از دستت بده به خاطر موقعیت شغلیت

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

همه ی اینا درست و منطقیه ولی موفقیت به چه قیمتی ؟ اینکه کسی که دوستش دارم ازم سرد بشه ؟ اونم دوستم د ...

باور کن اول راهی اگه قصدت موفقیت هست خیلی به ایشون فکر نکن به هر حال ایشون هم ادمن باتوجه به جایگاهشون انتظاراتی از پارتنرشون دارن که یکیش هم تحصیلات هست مثل همین که خیلی از دانشجو های پزشکی و دندان با هم رشته شون و همکلاسی شون وارد رابطه میشن 

ایشون هم دوست دارن پارتنرشون مثل خودشون تحصیلات خوب داشته باشه و اینکار  علاوه بر شما به رابطتتون هم خیلی کمک میکنه مطمئن باش

دوست داشتن ادما هم بیشتر به خاطر جایگاه و شخصیت هست 

دوست داشتن بازم میتونه اتفاق بیفته حتی با ادم های بهتر ولی زمان رفته هرگز نمیاد 

خودشم دندون میخونه

باشه

انقدر کیس های بهتری میان سر راهت که یه بچه دانشجو برات هیچ جذابیتی نداره

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

کسی با این پرستیژ قطعا دوست داره کسی ام که کنارشه همون تحصیلات حالا یکم پایین تر اما وجه اجتماعیشو د ...

من از طرز فکر شما واقعا خوشم اومده 

ام منطقی هم با انصاف😅

آخه اکثر نینیسایتیا زخم خوردن و بی رحم البته دورازجونتون شوخی میکنم😅

مرسی که بهم کمک میکنید 

پس یعنی پیشنهاد ندم ماهی یک بار یا هفته ای یک بار حرف بزنیم؟؟؟ 

شانه ات را دیر آوردی 

اینکه اره منم نمیدونم چیکار کنمتمام زندگیم وابسته شده به اون واقعا دارم دیونه میشم

دورازجون 

فقط رو خودت تمرکز کن نزار هیچ وقت اضافه ای تو زندگیت داشته باشی 

سر کار برو تا نه وقت اضافه بیاد نه پول کم بیاد 

اونوقت وقتی ببینن رو خودت تمرکز کردی برات سر و دست میشکونن

شانه ات را دیر آوردی 

باور کن اول راهی اگه قصدت موفقیت هست خیلی به ایشون فکر نکن به هر حال ایشون هم ادمن باتوجه به جایگاهش ...

هوف فکر اینکه بره با یکی از این همکلاسیاش دیوونم میکنه بخدا کاش نگفته بودید 

شانه ات را دیر آوردی 

من از طرز فکر شما واقعا خوشم اومده ام منطقی هم با انصاف😅آخه اکثر نینیسایتیا زخم خوردن و بی رحم البت ...

خواهش میکنم عزیزم 

طرف سوپری محلشو که خواستگارش بوده قالش گذاشته را میاد مقایسه میکنه 

خب آدم با آدم فرق داره 

من دیدم تو دوستام که طرف اجازه نداده انقدر دور باشن از هم در نهایت هم زده زیر همه چیز و خداحافظ 

این آقا خودش تو شرایط کنکور بوده میدونه چطوره 

از نظر من همون هفته ای یکبار هم نباشه 

باز نظر منه 

چون ممکنه دلتنگیت بیشتر بشه یا باز هر دو سمت هم کشیده بشید بحثی بشه دخترارم که میدونی دنبال ی نقطه سیاهن که تبدیلش کنن به تومور !

باز خودت فکر کن ببین چقدر باشه راحت تری 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

خواهش میکنم عزیزم طرف سوپری محلشو که خواستگارش بوده قالش گذاشته را میاد مقایسه میکنه خب آدم با آدم ف ...

دقیفا تازه بعد یک هفته یا حتی یک ماه ادم کلی حرف برا گفتن داره بیشتر طول میکشه 

شانه ات را دیر آوردی 

دقیقا حرفاتون از هر نظر درسته من میتونم دوریشو تحمل کنم اما خب اگه ازم سرد شد چی ؟ الباه که قبل دوست ...

خب اگه واقعا همچین انتطاری ازش میره ببخشید که رک میگم سرد بشه اصلا بدرک سرد بشه 

فقط خودت نگاه کن سرد شدن اون ادم تو زندگیت مهمتره یا موفقیت و جایگاه خودت 

اگه اینهمه سرد شدن اون ادم برات مهمه و وابستش شدی به نظرم شما قید درس و دندان رو بزن و بچسب بهش که یهو سرد نشه 

اونوقت چند سال دیگه که خودش این رابطه رو نخواست دیگه نمیتونی بگی من به خاطر تو از ایندم زدم دیگه هیچی براش مهم نیست نه تو و نه ایندت تو میمونی با یه عالمه حسرت 

عزیزم یه نصیحت دیگه هم بهت پسرا بیشتر دنبال جایگاه و موقیعت ان دنبال ادم هم سطح خودشونن این رابطه هم برای ایشون هیچ ضرری نداره چون به خواسته شون رسیدن سعی کن خودتو بیاری تو سطحش و بالاتر نه اینکه پایین تر ازش

خب اگه واقعا همچین انتطاری ازش میره ببخشید که رک میگم سرد بشه اصلا بدرک سرد بشه فقط خودت نگاه کن سرد ...

چشم 

مرسی خانومی خیلی کمک کننده بود حرفاتون منم دیگه چیزی بهش نمیگم و طبق خاسته خودش جلو میریم توکل برخدا 

خیلی لزف کردید امیدوارم هیچ وقت سر دوراهی نمونید بازم ممنون

شانه ات را دیر آوردی