2777
2789
عنوان

میشه توروخدا بام حرف بزنین

107 بازدید | 10 پست

خیلی حالم بده :)

مامانه نامزدم بهم گفت ما از خدامونه تو عروس ما باشی ولی حیف جوونیته همش داری گریه می‌کنی درستو بخونی هزار مورد بهتر برات ردیفن..گفت من بیست و سه سال عمرمو گذاشتم بزرگش کردم میفهمم ک اذیت میشی ولی سفت بگیر نزار از الان اذیتت کنه

اسنپ زدم از خونشون اومدم بیرون پشت سرم نامزدم پیاده زد تو خیابون یک ساعته گذشته و زنگم نزده

هستیم علت بحثمون و بگم ؟

بگو میشنوم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوسم داره، تو رابطه هیچی از هیچ لحاظی کم نمیاره خیلی جاها حامی بوده برام

امشب با خونوادش بحثش شده بود گفت بیا پیشم منم رفتم خونشون...گفت هزار تا خوبی به خواهرم و خونوادم کردم هیچی کم نمی‌زارم ولی تو زندگیم دخالت میکنن همش تعیین تکلیف میکنن

گفت خسته شدم...من آرومش کردم باهاش حرف زدم و حالش بهتر شد

بعد خواست بم دست بزنه گفتم ک من دو شبه خواب نرفتم به زور وایسادم امشب نکن

شروع کرد گفت ک اره تو ب من حس نداری من برات مهم نیستم حتما اینکه نخوابیدی هم تقصیر کنه

کیفمو برداشتم ک برم رفتم تو حال مامانش دید دارم گریه میکنم گفت اگه واقعا میخوایش پرروش نکن حیف تو نیست پای این بسوزی

الان نفهمیدم گفته جداشو ازش یا باهاش سخت تا کناگه اینجور باشه که هیچکس با کسی نمیره زیر یه سقف

گفت یا ولش کن برو یا اگه نمیتونی چند روز از همه جا بلاکش کن بزار دنبالت بیوفته بگو من با این اخلاقت که میخوای همه چی به خواست خودت باشه کنار نمیام و کاری کن آدم سه

گفت اگه از الان بزاری همه تصمیمات رو بگیره بعداً بیچاره ای 

گفت یا ولش کن برو یا اگه نمیتونی چند روز از همه جا بلاکش کن بزار دنبالت بیوفته بگو من با این اخلاقت ...

راستش من رفتار مادرشوهرت برام تعجب‌برانگیزه

مگه از اول که میومد خواستگاریت از اخلاق پسرش خبر نداشت

راستش من رفتار مادرشوهرت برام تعجب‌برانگیزهمگه از اول که میومد خواستگاریت از اخلاق پسرش خبر نداشت

چرا خبر داشت

همون موقع بهم گفت که تو مثل دخترمی رک و راست میگم ک الان سنگاتونو وا بکنین اخلاقش و خودت دیدی 

چرا خبر داشتهمون موقع بهم گفت که تو مثل دخترمی رک و راست میگم ک الان سنگاتونو وا بکنین اخلاقش و خودت ...

البته اگه نامزدین ک‌خوبه

چون نامزدی برای شناخته

ولی خب اون موقع چیزی دیدی از اون نوعش که بگی ردش کنم

من بودم به مادرش میگفتم

شما چرا تو 23سال نتونستی درستش کنی

که از منی که تازه نامزدشم توقع داری؟

بنظرم بلاک نکن.

بین شما و همسرت همون اول کار دلخوری و بحث پیش میاد.

نمیگم تمام حرفای که راجب خانوادش میزنه رو تایید یا تکذیب کنی....ولی خیلی جاها میتونی ی شنونده خوب باشی براش.ادمها خیلی جاها نیاز دارن یکی ب حرفهاشون گوش کنه

باهمسرت حرف بزن.شاید تنها دلگرمیش شما باشی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من بودم به مادرش میگفتمشما چرا تو 23سال نتونستی درستش کنیکه از منی که تازه نامزدشم توقع داری؟بنظرم ب ...

حرف میزنم زود هم آروم میشه

اما ی چیز مسخره ک هیچوقت فکر نمی‌کردم اینقدر سخت باشه اینه که فقط خواسته های خودش و میبینه..من دانشجوام و کلی درس و کار دارم اون همش میخواد من کنارش باشم بچیا باهاش برم بیرون...فکر نمی‌کردم ی روز اینقدر مشکل مسخره ای داشته باشم اما دیگه داره خفم می‌کنه اینقدر کنارش بودن..برا همین مامانش گفت ک ی مدت بلاک کن تا آدم شه😔