2777
2789
عنوان

امشب یکیو دیدم خیلی شبیه اکسم بود

42 بازدید | 5 پست

فیس و قد و تیپش خیلی خیلی شبیهش بودولی استایلی زمین آسمون فرق دارن

اینی که دیدم یه آدم مودب و آروم و اکسم نصف تتو بود و جای چاقو و بردگی هایی که تو دعوا نصیبش شده بود 

حالا این شخص شبیه اومد بمن پیشنهاد داد و من رد کردم و فک کن خیلی شبیه اکسم بود کسی که من واقن دوسش داشتم  الان من به شبیه اون گفتم نه و خودمو درک نمیکنم 

درسته که عشق واسه ظاهر طرف نیست ولی موضوع اینه اون اخلاقش هم افتضاح بود در حدی که هیچکی نتونه تحمل کنه 

پس من عاشق چیش شدم

گاهی اوقات ما دخترا خودمون هم نمی فهمیم رو چیه طرف کراش میزنیم😂😂😂😂

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

گاهی اوقات ما دخترا خودمون هم نمی فهمیم رو چیه طرف کراش میزنیم😂😂😂😂

اونکه اره واقن 

ولی فک کن من کراش نداشتم که لحظه ای باشه من واقن دوسش داشتم و همیشه به یادشم انگار رو روحم حک شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونکه اره واقن ولی فک کن من کراش نداشتم که لحظه ای باشه من واقن دوسش داشتم و همیشه به یادشم انگار رو ...

خب عشق همینه

خوبی ه رو فقط می بینی و بدی ها واسه ات مهم نیستش

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

خب عشق همینهخوبی ه رو فقط می بینی و بدی ها واسه ات مهم نیستش

منم همینو میگم هر چی فک میکنم هیچچچ خوبی نداشت 😐😂و من بازممم دوسش دارم یعنی فک کن بدتریناخلاق و رفتارشو از قبلا یادم میوفته میگم وای قربون اون اخلاق عنش برم

منم همینو میگم هر چی فک میکنم هیچچچ خوبی نداشت 😐😂و من بازممم دوسش دارم یعنی فک کن بدتریناخلاق و رف ...

😂😂😂😂