2777
2789
عنوان

قرار دوم خواستگاری بذارم یا نه

159 بازدید | 12 پست

همون خواستگاری که تاپیک قبلی توضیح دادم خانوادش چقد بیشعور بودن ( پدرش اصلا جواب سلاممو نداد و مادرش بهم اخم کرده بود و پدرش‌ وسط صحبت منو پسره بلند شد فقط از مادرم اینا خدافظی کرد رفت و به خانومش و پسرش گفت پاشین بریم و..)

مادرش دوباره زنگ زده گفته دخترتونو خواستیم یک جلسه دیگه قرار بذارید🤨

هرچی به مامانم میگم خانوادش خیلی بیشعور بودن مامانم میگه قرار نیست با اینا زندگی کنی و خونه زندگیت جداس( مادر پدرش تحصیلات هم نداشتن و خیلیم لهجه داشتن ولی پسره لهجه نداشت)

واقعا خانواده طرف مهم نیست یعنی؟؟؟

موندم بگم صد در صد نه ..یا بگم باز یک دفعه دیگه بیان اخه شغلش اینا خوب بود( استخدام انرژی اتمی )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده خیلی مهمه ؛ اوایل همه خوبن اما یه مدت که از ازدواج بگذره ادما تربیت خانوادگیشونو نشون میدن چه خانم چه اقا ، پس هیچوووووقت خانواده طرف مقابل رو دست کم نگیرید و نگید طرفم مهمه و من میخوام با اون زندگی کنم نه خانوادش