2777
2789

من باهرکس دوست میشم ورفت وامد میکنم و برخورد دارم صد صدمو میذارم براش 

ولی بایه عدم تفاهم ونامردی که ازشون میبینم سیم هام اتصالی میکنه و هرچی میتونم میگم وجوابشونو میدم

نمیتونم درقبال ظلم و بی معرفتی سکوت کنم

بخاطر همین همیشه تنها میمونم ودوستیم باادمها زیاد طولانی نمیشه

شما تو چنین مواقعی چیکار میکنید

ناراحت نمیشین از کارهای دوستاتون یاهمکارهاتون؟چیکار میکنین که همیشه همه از اخلاقتون تعریف میکنن و دوستتون دارن

معمولا من همه باهام سرسنگینن😔😔😔

یا کلا بایکی دوستم وبراش سنگ تموم میذارم یا بایه اشتباه از زندگیم حذفش میکنم نمیتونم اعتدال داشته باشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینم

لطفا نگین همینین

راه حل میخوام

مثلا چندتا از همکارهام که قدیمی هستن خیلی احترام وارزش براشون همه قایلن

یا جاریم همه دوست دارن

ولی من همون اول راه خودمو ازچشم همه انداختم و کم حوصله ام

حوصله اثبات خودمو ندارم برای کسانیکه اشتباه میکنن

فرصت دوباره نمیدم

خودت جواب خودتو دادی با هرکسی دوست شی و تو خونه راهش بدی و بدون شناخت کافی صدتو بزاری همین میشه و کل ...

نه تو خونه راه نمیدم

دوستی همکاری که تمام تلاشمو میکنم موفق شن وپیشرفت کنن

خودتو تو اولویت قراربده،وقتی ازت کمک خواستن بهشون کمک کن درغیراین صورت کمکی نکن به بقیه،الان دیگه مثل قدیما نیست که همه به فکر بقیه باشن وبیشتر خودشون مهمن،۱۰۰خودتو برای کسی نذار چون دل طرفو میزنی شما با همون۳۰,۴۰ هم کارت راه میفته،امروز یه کلیپی میدیدم که میگفت برای آدما دقیقا اون چیزی باشید که ازتون میخوان و رفتارهای افراطی و دلسوزی های بیجا نداشته باشین براشون چون بعدا دل خودتون میسوزه،درآخر به این فکرکن که اگه من همه وجودمو برای بقیه بذارم خودم متضرر میشم و پشیمون،پس عاقلانه و بااعتدال رفتار کن وسرویس اضافی نده

بهایم خموشند وگویا بشر / دهان بسته بهتر که گویا به شر  

خودتو تو اولویت قراربده،وقتی ازت کمک خواستن بهشون کمک کن درغیراین صورت کمکی نکن به بقیه،الان دیگه مث ...

چقدر قشنگ راهنمایی کردی ممنونم ازت

دعاکنید بتونم ،میدونی انقدر به اطرافیانم نزدیک میشم و به فکر حل مشکلشونم که خودمو مشکلاتمو یادم میره،وقتی میبینم اشتباهی میکنن که حس میکنم لایق اون کاروورفتار نبودم بحث میکنم وکلا دورشونو خط میکشم جوری که حتی سلام نمیکنم نگاه شونم نمیکنم

میدونم کارم اشتباهه ولی کاش بتونم اصلاح کنم خودمو