2777
2789

اصفهان میشه گف از نظر فضای شهری خیلی جای پیشرفت داره ولی راجب مردمش نظری ندارم چون شناخت ندارم نمیتونم قضاوت کنم

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیراز بهتره من اصفم اخه چی داره ی میدونو ی چهار باغو ی ۳۳ پل ۳۳ پلم ک خشکهههه باز شیراز میری حافظ سعدی دروازه قرانننن باغ دلگشا ارگ نادرییی

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

شیراز چهار فصل تره اصفهان سرد تره امکاناتشون مثل همه مردم شیراز خیلی جو خونگرم تر و صمیمی تری دارن و خوش گذرون تر و ریلکس ترن اگه اینجوری دوست داشته باشین براتون خوبه 

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

ببین بستگی به روحیات خودت داره

اصفهان شهر بسیار تمیزیه ، مردمش قانون مدارترن و روحیات خشک تری دارن نسبت به شیرازیا، کم پیش میاد کسی به کسی از پشت خنجر بزنه، چیزی باشه مشکلی باهات داشته باشن توی روت میگن جنگ اول به از صلح آخرن عموما  

مثلا توی اصفهان رانندگی مردم بهتره اغلب ، کمتر خلاف می‌کنن

ولی شیراز ک میری سکته میکنی با رانندگی ها

ولی مردم شیراز روحیه بانشاط تری فکر کنم داشته باشن 

درضمن بخاطر روحیه خشک اصفهانیا تفریح و مکان تفریحی اینجا خیلی کمتر از شیرازه ، شیرازیا اهل عشق و حالن ولی اصفهان سنتی و مذهبیه

من مذهبی دوست دارم اصفهان مذهبین؟

بله اصفهان ی شهر مذهبی و سنتیه 

نسبت به شیراز که خیلی مذهبی تر 

و ی چیز دیگه که دقت کردم شیراز انگار همه چیز ارزون‌تره از خرید یا ذهن خونه بگیر تا لباس و بقیه چیزا