2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ تو که شوهرت خوبه

من بچه نمیخواستم ..من نمیتونم 😭😭😭ازخدا ترسیدم ..یکی دیگرو عذاب بدم ..معلوم نیست چی میخوتد بشه .خسته ام .من توان دوباره اینکه مادربشم نیستم ..

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
تو چرا چیشده

از روزگاری ک بیرحمه

از کابرای اینجا ک بعضیاشون  شدن مایع عذاب من. 

جمعه ها از نبود مادرم دلتنگ میشم

امروزم ک با چند تا پست تو تاپیکام میان اشکم و درمیارن بخدا نمیفهممشون اصلا😥

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

من بچه نمیخواستم ..من نمیتونم 😭😭😭ازخدا ترسیدم ..یکی دیگرو عذاب بدم ..معلوم نیست چی میخوتد بشه .خس ...

چرا ؟ افسردگی بعد زایمان میگیری؟ خدا بزرگه . ان شاالله با اومدنش خدا بهت توانش رو هم میده. اینجوری نگو. اون طفل معصوم مثل یه فرشته پاکه. تو مامانشی. عشق و پناهشی. میدونی چند میلیون آدم حسرت بچه میکشن.

چند تا بچه داری عزیزم چکار کرد مگه خام شدی

این دومیه‌...همش توگوشم خوند بچه تنهاس..مال منان دارم کی بحوره...من وتو میمیریم این بچه تنهامیمونه ..انقدرتوگوشم خوند خوند ..من گفتم نمیتونم...خیلی چیزاچیزا با گفتن درست نمیشه ..قلبم داره له میشه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .