2777
2789

یا خدا خفه شدم نمیتونمتحملدارم زنده بمونم

بچه ها به دادم برسین چجوری فقط نابود شم. حضرت علی منومحو کنه حضرتحضرت بزنه تو گمرم😭😭😭😭

قلبم درد میکنه دارم خفه میشم برم کجا گریه کنم

برم کجا این وقت شب لعنت ب من

دو سال هیچی نگفتم چم شد 

چی کم داشتم اون بیکار بود بخدا اون بیکار بود

خدایا ارومم کن

کاش زودتر همه بخوابن گریه کنم گلوم پاره شد از بغض

خدایا این چه عذابیه

من بخاطر این نلمزدیمو بهم زدم😭😭 یا خدا این چه مصیبتیه 

دعاگنید بمیرم نمیتونم فقط بمیرم 

دو سال بخاطر فراموشیش به هر راهی زدمحتی نلمزدی کردم ولی چیشدددد😭😭اون حتی منو نمیشناخت امروز فهمید یکی هست که دوسال بهش فکر میگنه

اولش نگفتم سخت گرفتم برا معرفی

گفت پشیمون نمیشی و زیر زبونمو‌کشید

گفتم فامیلیم

گف عستو بفرست فرستادم گف ممنون از اعتمادت

دیگه هیچی نگف تا اینکه گفتم من میخوام دیلیت بزنم لطفا این حرفها همبنجا چال بشه گفت خیالت راحت عاقبت بخیز بشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی لیاقت بوده ولش کن

باز خوبه با کلی خاطره و کلی تجربه و بعد چند سال رابطه جدا نشدی و بدتر صربه نخوردی

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

بنظرم خیلی بچه بازی دراوردی !!!

چن سالته؟

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

کاری ک شده دیگ شرمنده دلت نیستی اگ نمیگفتی هم همیشه یه گوشه از ذهنت می‌موند اگ میگفتم چی میشد 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

چند سالته 

چقدر هیجانی بدون فکر رفتار می‌کنی دختر خوب 

مگه بدون فکر نامزد می‌کنی که بخاطر عشق یک طلبه بهم زدی 

بعد اینکه دیروز بهم زدی نامزدی تو سریع بدون معاشرت با پسر فامیل سریع بیان کردی دوسش داری 

چقدر عجولی

بی لیاقت بوده ولش کنباز خوبه با کلی خاطره و کلی تجربه و بعد چند سال رابطه جدا نشدی و بدتر صربه نخورد ...

من خیچیم کم نبود بخدا بهترین قیافه و موقعیت و پول رو دارم

اون هیچی نداااشت