2777
2789

نزدیک یه ساله باهمیم فقط هروقت میخواببینتم وپیششم باهام خوبه میام خونه زنگ وپیام نمیده همش خودم زنگ میزنم پیام میدم الان پیام دادم بهش نوشت مهمونی ام خودم زنگ میزنم چنان دلم شکست منم دختربدی نیستم همه منتمومیکشن نمیدونم چرا دل بسته این شدم که حتی باسند بیرونه زندان بوده دوسال به خاطر درگیری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینکه با سند  بیرون زندانه ، هیچ معیار سنجشی نیس 

هزار نفر مقصر یا غیر مقصر زندان رفتن ، خیلیاشون متشخصن و بد شانسی آوردن 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

وابستگی و دوست داشتن دلیل کافی واسه ادامه رابطه نیست

همه ما عقل و منطق داریم، فقط کافیه بهش رجوع کنیم

اینکه حرف عقلتو گوش بگیری شاید خیلی دردناک باشه ولی تو رو از خیلی از اسیب ها نجات میده…

دلیل درگیری چی بوده؟؟؟ این‌موضوع هم مهمه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

توروخدا ولش کن خودتو بی ارزش نکن واسه کسی که سابقه درگیری و زندان داره . کسی که بخوادت همش باید دلش واسه هرلحظه حرف زدن با تو بره . معمولا هم رابطه س ک س ی میخوان اینجور پسرا

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

#مجله_نایت

افرادی که باید در زندگی کنار خودت داشته باشی و بیشترین وقت و با اونها بگذرونی:

1- حقایق رو بهت میگن.

2- عملگرا و بلند پرواز هستند.

3- باعث شجاعتت میشن.

4- اجازه میدن خودت باشی.

5- شبیه آینده‌ی تو هستن.

6- حقایق رو بهت می‌گن.

7- تو رو می‌فهمن و می پذیرن.

8- بدون منافع کنارت هستن.

9- قابل اعتماد هستن‌.

10- اعتبارت رو بالا می‌برن.

11- باعث حال خوب و انرژی زیادتن.

12- برای احساساتت ارزش قائلن.

13- بهت نهایت احترام رو میزارن.

14- بهترین ها رو برای تو میخوان.

15- اشتباهاتت رو گوشزد می کنند.

16- باعث میشن به چالش کشیده بشی.

17- بیشتر گوش میدن به جای حرف زدن.

18- عاشق خودشون و زندگی هستن.

19- انقدر بهت اعتماد دارند که همراه باشن.

20- مسیر زندگی یکسانی با تو دارن.

@night_mag

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه