2777
2789

سنگین برمیدارم یا رابطه خونریزی میکنم ۵۰۰بار هم دکتر رفتم☹️

سلام . آرایشگر هستم 😊🌱سوالی داشتید در خدمتم ✨

منم این مشکلو داشتم ولی من پریود نمیشدم برعکس شما یبار 6 ماه پریود نشدم رفتم دکتر بهم قرص آل دی داد برای جلوگیری گفت دیواره رحمو ضخیم میکنه خوب شدم 3 ماه خوردم 21 روز میخوردم 7 روز نمیخوردم 

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این مشکلو داشتم ولی من پریود نمیشدم برعکس شما یبار 6 ماه پریود نشدم رفتم دکتر بهم قرص آل دی داد ...

اسم قرصه یادت نیس؟ 

سلام . آرایشگر هستم 😊🌱سوالی داشتید در خدمتم ✨

اسم قرصه یادت نیس؟

روش نوشته بود LD

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

اونا ب من اثر نداره

اها کدوم شهری اگه قزوینی بهت دکتر معرفی کنم