2777
2789
عنوان

کیا را نمی تونین ببخشین بخاطر چی

151 بازدید | 18 پست

من مادر شوهر و پدرشوهرم را نمی بخشم ... چون تو زندگی من دخالت میکردن آنقدر توگوش شوهرم میخوندن که نذاره من برم خونه مامانم... الان مامانم فوت شده نمی تونم ببخشمشون  رفت وآمد کنم باهاشون... 

چکار کنم چطور کنار بیام با این قضیه ...

بخاطر حرفهای اونا مامانم ناراحت کردم وقتی باهام بد بودن برای مامانم حرف میزدم ... الان میگم ای کاش نمیگفتم بهش ای کاش ناراحتش نمیکردم...

شما آدم هایی که ناراحتتون کردن چطور بخشیدین؟؟؟؟

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که تبعیض گذاشتن و مقایسه کردن

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

عشق سابقمو،هیچوقت نمیبخشمش...۹سال شب و روزمو جهنم کرد.امیدوارم خوشبخت نشه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

خوب خودتون اذیت نمیشین اونا را نمیبخشن

من فکرم درگیره میدونم بیان خونم نمیتونم باهاشون خوب باشم بعدش میدونم رابطه من و شوهرم بد میشه 

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  

کمتر رفت و آمد کن. شوهرت مجبوره بره چون پدر و مادرشن، ولی شما که‌مجبور نیستی بری اونجا. این حرفا هم زدن و نزدنش تو کیفیت زندگی مادرت در حال حاضر هیچ تاثیری نداره. پس فکرشو نکن. چیزی که تو زندگیش الان اثر داره، کارای خیری هس که به نیتش انجام میدی. بهش میرسه. براش دعا بخون، هر وقت یادش افتادی به فقرا کمک کن، دلتو از کینه و نفرت و ناراحتی به خاطر خدا پاک کن. هر خیری که‌ انجام بدی ، با نیت الهی و برا اینکه‌ خیرش به مادرت برسه بهترین جبران اشتباهاته.  چیز دیگه فعلا رو زندگی‌ش اثر نداره