2777
2789
عنوان

کیا را نمی تونین ببخشین بخاطر چی

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 18 پست

خودمو هنوز نتونستم کامل ببخشم

یه مردک دزدم نمیتونم ببخشم چون باعث شد پام به دادگاه و کلانتری بکشه

یه زن هرزه ام نمیتونم ببخشم چون میخواست زندگیمو از چنگم در بیاره

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

مائده امیرآبادی رو سال‌های قشنگ زندگیمو جهنم کرد الهی هرجایی هست خیر از زندگیش نبینه

مانده به خاطرم سفر اولم حسین جانم آری میان آن دوحرم عاشقت شدم حسین جانم 🥹💚بر ثانیه ی ظهور مهدی صلوات 💚🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمتر رفت و آمد کن. شوهرت مجبوره بره چون پدر و مادرشن، ولی شما که‌مجبور نیستی بری اونجا. این حرفا هم ...

آخه اگه نرم شوهرم بعد گیرمیده نمیذاره برم خونه خواهرام... من به خواهرم وابسته ام ..

بذار اون بره پسرشون هست... اگه بفهمیم که من از قصد نمیرم اونجا میدونم رو زندگیم تاثیر بد داره ...

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  
آخه اگه نرم شوهرم بعد گیرمیده نمیذاره برم خونه خواهرام... من به خواهرم وابسته ام ..بذار اون بره پسرش ...

اهان. پس برو و رابطتو حفظ کن ولی هر وقت میری اونجا یه تسبیح دستت باشه صلوات بفرست یا قرآن بخون به نیت مادرت. مطمئن باش نورش بهش میرسه و روی خودتم‌ اثر مثبت میذاره. هم زندگیت حفظ میشه هم خیرش به مادرت میرسه. هر وقت دلت براش تنگ‌شد، با خدا راز و نیاز کن و برا مادرت دعا کن، نیاز داره بهش. همینکه الان پشیمونی از حرفایی که پشتش زدی ، خیلی قشنگه . با دعا و کار خیر، جبران کن‌ واسش. اگرم‌ به دعا اعتقاد نداری کار خیر دیگه انجام بده مثه کمک به دیگران