2777
2789

من داشتم جدا میشدم خیلی حالم بد بود تو بدترین شرایط بودم حرف مردم پشت سرم بود میگفتن نمیتونست بمونه حتما دختر سالمی نبود جدا شد ، حرف خانوادم که میگفتن طلاق گرفتی هیچکی تورو نمیگیره باید با یه زن مرده یا بچه دار ازدواج کنی 

حال روحیم افتضاح بود چون بهم خیانت میکرد کتکم میزد پدرش منو فحش میداد رفیق باز بود خودشم بهم گفت نمیخوامت برو طلاق بگیر مهریتو ببخش وگرنه تو خونه زندانیت میکنم و... 

خلاصه می‌خوام بگم اون روزاهم گذشت به همه ثابت شد آدم خوبی بودم مشکل از من نبود یه شوهر خوبم کردم که مجرد بود به پدرم و خانوادم خودشو ثابت کرد 

الان بهترین زندگیو دارم و حتی اون روزارو هم یادم نمیاد 

خانوما سخت نگیرین پشت هر سختی یه خوشبختی هست این روزاتونم میگذره 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

کل زندگیم آخرش بودبه مورسیدوهمش پاره هم شدکلازندگی همینه غم وشادیش درهمه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال پاییز بود اون روزی که به تهش رسیدم که گفتم دیگه تموم شد دیگه هیچکس تا آخر عمرم منو نمیخواد و هنوزم تاحالا هیچکس منو نخواسته البته آدم خوب منظورمه  

یه بارم ۵ سال پیش یه جوری مریض شدم گفتم دیگه میمیرم ولی هنوز زنده‌ام اما پوست و استخونم 

عزیزم آدم با خدایی هستی. از اونا که خیلی به پدر مادرشون احترام میذارن. و حتی اگه اونا بدن. با اونها به خوبی رفتار میکنن.؟ نماز اول وقت و اینا. که خدا برات جبران کرد. یا نه؟ 

کاشکی یه جمله بود که معجزه میکرد
واقعا چقدر نیاز داشتم به شنیدن این حرفا😭امیدوارم این روزای منم زودتر بگذره

انشاالله که بهترینا براتون رقم بخوره 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

پارسال پاییز بود اون روزی که به تهش رسیدم که گفتم دیگه تموم شد دیگه هیچکس تا آخر عمرم منو نمیخواد و ...

عزیزم همه این روزا میگذره حتی چندسال دیگه به این روزات میخندی 

عزیزم آدم با خدایی هستی. از اونا که خیلی به پدر مادرشون احترام میذارن. و حتی اگه اونا بدن. با اونها ...

آره عزیزم من نمازمو سروقت میخوندم میخونم ، ازارمم حتی به یه مورچه هم نرسیده 

واقعا هرچی خانوادم بهم حرف میزدن توهین می‌کردن من سرمو مینداختم پایین احترام میذاشتم هرکاری از دستم برمیومد واسشون میکردم هیچوقت بدشون و به کسی نگفتم 

ولی باحجاب نیستم 

به نظرت به این چیزا ربطی داره؟

آره عزیزم من نمازمو سروقت میخوندم میخونم ، ازارمم حتی به یه مورچه هم نرسیده واقعا هرچی خانوادم بهم ح ...

آره به نماز اول وقت و احترامی که به خانواده مخصوصا  با وجود این که میگی ازشون حرف میشنیدی ولی چیزی نمیگفتی ربط داره. واسه همین جبران کرده خدا برات. اینکه میگی با حجاب نیستی. خیلی به روزی . از اونا که پیراهن میپوشن و موهاشون کاملا مشخص یا معمولی هستی؟ 

آره به نماز اول وقت و احترامی که به خانواده مخصوصا با وجود این که میگی ازشون حرف میشنیدی ولی چیزی ن ...

آره همین مانتو کوتاه شال نمیزارم 

من حتی با کاشت نماز میخوندم الان یه ماهه فهمیدم که قبول نیستش گرفتم ریمو کردم 

هرکس منو میبینه میگه نه به این لباس پوشیدنت نه به اون نماز خوندنت 

ولی به نظر من مهم دلمونه که پاکه 

آره همین مانتو کوتاه شال نمیزارم من حتی با کاشت نماز میخوندم الان یه ماهه فهمیدم که قبول نیستش گرفتم ...

حالا من با حجاب ام. نمازام رو میخونم ولی نه لزوما اول وقت. اما مدت زیادی هست که نماز صبح هام قضا میشه. تو احترام به مامان و بابام خوب نیستم. تاپیک اخرمو اگه بخونی میفهممی. هیچ وقت نمیتونم مامانمو ببخشم.  احساس میکنم. خدا هم دوستم نداره.