2777
2789

من الان دارم دهم و یازدهم رو مرور می کنم که خیلی کند پیش میرم و استرسم رو بیشتر کرده.و اینکه آزمون قلمچی یا ماز؟ سال دهم قلمچی رفتم ولی بخاطر احمق بودن و سهل انگاری هیچی نمی خوندم. ولی شما بگین کیفیت کدوم بهتره؟

و برای کلاس؟ همون کلاس های آنلاین ماز یا ویدیو های حرف آخر؟ من تابستون چند تا حرف آخر نگاه کردم خوشم اومد مخصوصا از شیمی باهاش خیلی خوب تست زدم ولی بعضیا میگن اصلا خوب نیست. از یه طرف هم داداشم میگه حرف آخر بعد آذر ماه ۶۰۴۰ بخر عالیه اگه اون نبود من قبول نمیشدم. میشه راهنمایی کنید؟ خواهش میکنممممم

- یه جوک بگو       + انسان اشرف مخلوقاته

قلمچی بنظرم بهتره نتیجه گرفتم

عزیزم با 28600 پرستاری ازاد و خودگردان میشه قبول شد؟

برای کسی میپرسم

چون خودم نمیدونم راجبش

منطقه یک

شهرهای نزدیک تهران نهایت 3 ساعت فاصله و یا خود تهران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتراک الماس ماز رو بخر واسه همه درس ها و کلاسای جمع بندی با بهترین استاد ها ازمونش هم شامل میشه قیمت اش هم مناسبه 

بعدم سعی کن طبق برنامه آزمون ها پیش بری و عقب نیوفتی 

امسال کم کاری سالای قبل رو جبران کن