2777
2789

واقعا حسی😂

الان باید همون مدلی که اون میگه یاد بگیری برای آزمون

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تول از فاصله دورتر راهنما تو بزن و کلاچ و ترمز بگیر تا سرعتت خیلی کم بشه بعد ماشین رو تنظیم کنار تا با فاصله نزدیک کنار ماشینی که میخوای دوبل بگیری وایسی

آینه کنار آینه وایسا و فاصله آینه ها 4 انگشت باشه 

بعدش دنده عقب بگیر با فرمون صاف برو عقب.باید عقب ماشین کناری برسه وسط شیشه سه گوش ماشین.از توی شیشه سه گوش نگاه کن 

بعد فرمون رو تا اخر بچرخون سمت راست و باز برو  تا چراغ راهنمای ماشین کناری وسط شیشه جلو سمت شاگرد باشه 

بعد فرمون و کامل بچرخون سمت چپ و برو عقب تا کاملا پشت ماشین قرار بگیری و ماشینت صاف بشه  

ببین تول از فاصله دورتر راهنما تو بزن و کلاچ و ترمز بگیر تا سرعتت خیلی کم بشه بعد ماشین رو تنظیم کنا ...

خوب توضیح دادید مرسی فقط لطفاً بگید فرمون اولی که به سمت راست هستش رو در حالت ایست میچرخونیم یا در حال حرکت ؟

خوب توضیح دادید مرسی فقط لطفاً بگید فرمون اولی که به سمت راست هستش رو در حالت ایست میچرخونیم یا در ح ...

هر دو رو من در حال ایست میچرخونم خیلی دقیق میشه پارک دوبلم.چون برای دوبل مثل دور زدن نیست نمیخواد عجله کنی با حوصله دوبل بگیر