2777
2789
عنوان

دوست پیک می من😐

80 بازدید | 8 پست

از وقتی من با همکلاسیم رل زدم ،دوست صمیمیم همش میاد جلو دوست پسرم عشوه میاد😐

قبل اینکه من بااین رل بزنم اصلا حرف نمی‌زد باهاش 

الان عین عقب مونده ها هی صدا نازک می‌کنه و میاد جلوش با عشوه راه می‌ره  بعد با خودم اصن حرف نمیزنه فقط با دوست پسرم حرف میزنه 😐اصن ی طور عجیبی شده😐

دوست پسرم زیاد اهمیت نمیده بهش ولی خوشم نمیاد واقعا ازین رفتارش 

جالبیش اینه خودش رل داره ولی تو کلاس مون نیست رلش

چ کار کنم؟منطقی و باسیاست باشه

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعااا پیک می🤦سعی کن یه طوری بهش بفهمونی،مثلا به خنده بگو خوب شد حالا با فلانی رل زدماا....

خوب شد رل زدم زبونت باز شد😂

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

کمبود شخصیت داره 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

ریلزه بود تو اینستا که میگفت الو آقا محمد سلامممممم

دیده بودیش؟؟ اونو بفرس براش، با اموجی خنده زیاد بگو تورو یادم انداخت. (اگه ندیدی همون جمله رو سرچ کن بیاره برات)