2777
2789
عنوان

خاستگار پولدار ولی کچل

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 98 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم بعدا پشیمون بشم ،حس میکنم بهتر از این برام هست ولی چون تو خونه خودمو حبس کردم برام پیش نمیاد

وقتی چنین فکری میکنی یعنی قلبا انتخابش نکردی!!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

ببین من یه خواستگار داشتم خر پول به دو دلیل ردش کردم یکی که پشت سرش مو نبود دوم اینکه میگفت نمیزارم بری سر کار من خر ردش کردم اومدم زن یه ادم بی عار شدم الان مو داره ولی شعور نداره غیرت نداره لیاقت نداره از همه مهمتر پول نداره ماشین داغون خونه داغون یه ننه پر مدعا هم داره اجازه میده برم سر کار ولی نه هر کاری کاش زن همون میشدم نهایت میرفت مو میکاشت سرکارم نمیرفتم ولی خودش بهم پول میداد نه مث الان که پول هم تدارم واسه ۱۰۰ تومنم باید صد بار بگم 

یه فروردینی بی حوصله

گفتم اینبار تصمیم عجولانه نگیرم و فرصت بدم

خوب میکنی 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ولی  اگ اجزای صورتش بنطرت خیلی زشت بگو نه چ ون شاید بچت اجزای صورت اون  داشته باشه

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

ببین من یه خواستگار داشتم خر پول به دو دلیل ردش کردم یکی که پشت سرش مو نبود دوم اینکه میگفت نمیزارم ...

والا  دقیقا  حرف من

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بنظرم اخلاق مهم تر ظاهره 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^