2777
2789
۳ ماهه با شوهرمم‌سردم اصلا سمت هم نمیریم

برای ما سر بستنی ده هزاری قیامت.خواهرش طلسم میکرد.قطع رابطه کردم.ختم مادرم رفتم شهرستان اومد و برگشتم بازم اومد تسلیت.ولی دلم باهاش صاف نشد.هنوز هم عوارض طلسمش هست.فوق عصبی شدم.جدیدا سیاست بکار بردم.بجا دعا به زبون میگیرم و هر چی دلم خواست میخرم.

برای ما سر بستنی ده هزاری قیامت.خواهرش طلسم میکرد.قطع رابطه کردم.ختم مادرم رفتم شهرستان اومد و برگشت ...

من نمیدونم طلسم هس یا نه ولی واقعا زندگیم داغون شده از ریخت و قیافه افتادم جوری ک هرکی میبینه میگه چرا اینج‌ری شدی ب خونه زندگی نمیتونم برسم با شوهرم اصلا حرف نمی‌زنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان نمیدونم باید چیکار کنم

گفتم برات.اسپند هم عالیه.از افراد سمی دور شو.کلا آرامش بهت برمیگرده.با مرگ نازنین مادرم فهمیدم یکبار زنده ام.اونایی که باهام بد بودن.عین آب خوردن بی محلی میکنم.

من نمیدونم طلسم هس یا نه ولی واقعا زندگیم داغون شده از ریخت و قیافه افتادم جوری ک هرکی میبینه میگه چ ...

قربونت شوهرت بهت تو جمع بی احترامی کرده؟برای من مگه خدا اون دنیا بدادش برسه خیلی خودش و خانواده اش زجرم دادن.برات تعریف کنم برام گریه میکنی.

قربونت شوهرت بهت تو جمع بی احترامی کرده؟برای من مگه خدا اون دنیا بدادش برسه خیلی خودش و خانواده اش ز ...

تو جمع ک نه ولی رفت خصوصی ترین چیز هام ب مامان بابام گفت

بهشون گفته شورت و سوتینش همش وسط خونس و خیلی حرف های دیگ کلا از چشمم افتاده

سلام استارتر

در مورد تاپیکتون که الان حدف شد:

حرف های اون کاربر رو اصلا باور نکنین.

بارها نی نی یار کاربری های مختلفش رو تعلیق کرده.

به خاطر همین اون کاربر تند تند پست هاشو پاک می کرد.

این جا اصلا به هیچ کس اعتماد نکنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام استارتردر مورد تاپیکتون که الان حدف شد:حرف های اون کاربر رو اصلا باور نکنین.بارها نی نی یار کار ...

مرسی عزیزم 

حالا من فک کردم من و میگی ک دعا نویس تبلیغ میکنم😂

من به خاطر بچه هام مجبورم زندگی رو گرم نگه دارم.ببین ذات بد درست بشو نیست.سن من طرف میبره کربلا تالار میگیرن.برا من همش بد من تو جمع میگه.حالا من عین گدا سر چهار راه لباس پوشیدم تا به جایی برسه ولی خودم بی ارزش شدم.میدونی چی باعث میشه ما زنها همش تو فکر بریم و غصه بخوریم؟جوابش اینه همیشه از رو دلسوزی از حق خودمون میگذریم بعد به جا قدر دانی آبرو ریزی میکنن تو‌ جمع ارزش زنشون پایین میارن.و بقیه هم سو استفاده میکنن و بد رفتار میکنن.باید در عین مدیریت خونه از خودت غافل نشی.تولدت که شد به خودت برس و با شوهرت و بچه هات فقط برید رستوران و یه کیک سر راه بگیر یا از روز قبل بزار یخچال.همس بگو و بخند و اومدید خونه با لباسهای شیک عکس یادگاری بگیرید.اینو از من میشنوی که قبلا چه جسن تولد های داغونی داشتم.اگه هم خدای ناکرده بحثی داشتین.حتما پاشو غذا خوب درست کن.بهش بفهمون حرف شخصی خونه بین خودتون باشه.

مرسی عزیزم حالا من فک کردم من و میگی ک دعا نویس تبلیغ میکنم😂

خواهش می کنم.

💚💚💚

نه من روی پست اون کاربر ریپلای کردم بعد پستش رو حذف کرد منم بعدش پست خودم رو حذف کردم.

❌️ چند ماه پیش یک کاربر می گفت به آیدی ای که اون کاربر داده ۲ میلیون داده (البته یک کاربری دیگه)

❌️ یک کاربر دیگه می گفت به آیدی ای که اون کاربر داده ۶۰۰ هزار تومان داده (البته یک کاربری دیگه)

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

تو جمع ک نه ولی رفت خصوصی ترین چیز هام ب مامان بابام گفتبهشون گفته شورت و سوتینش همش وسط خونس و خیلی ...

سادگی کرده.برا من عمری میرفتیم شهرستان.همش میگفت ریمل خواسته.سینما خواسته.ناهار و شام کوفتمان میکرد.طی دو سال مامان بابام از دست دادم.هنوز سالگرد مامانم نیومده.میگفت حق نداری به مامانت زنگ بزنی.حق نداری بگی ماشینم.خونه ام طلاهام.خانواده اش هم از خودش بدتر میگفتن طلاقش بده.من که همش سختی کشیدم تو زمین بدون اب و برق و گاز اتاق یه هفته ای آماده شد.حاشیه شهر خودش صبح میرفت شب میومد.من با دو قلو دو ساله رفتم کل امتیاز ها رو گرفتم برای سازمان آب بالا سی بار رفتم...خودش هم همش به فکر مهمانی دادن به خانواده اش.14 سال بنایی طول کشید تا خونه دوبلکس و شیک شد.حالا درست شده دعوا ...که با کلنگی عوض کنه تو همون کوچه .وایی داشتم روانی میشدم...این یه نمونه کارش.جالبه حرف خانواده اش هم همین بود.