2777
2789
عنوان

میخوام سگ بیارم خونه

74 بازدید | 10 پست

فکرکنم مامانم من و سگه رو بیرون کنه 😂

خیلی دوستش دارم خیلی نازه 

دلم سگ میخواد میخوام برم بیارمش 

نژادش هم یادم رفت بپرسم از این روباهی ها بود

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
نگهداریش خیلی سخته میگن

آره ولی اولش سخته فقط ک جای دستشویی یاد بدی البته اگر نوزداد باش اگر تربیت شده باشه اصلا سخت نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره ولی اولش سخته فقط ک جای دستشویی یاد بدی البته اگر نوزداد باش اگر تربیت شده باشه اصلا سخت نیست

واقعا من میخوام برا پسرم بیارم ولی میترسم نتونم رسیدگی کنم از بین بره طفلی

واقعا من میخوام برا پسرم بیارم ولی میترسم نتونم رسیدگی کنم از بین بره طفلی

خب اگر میدونی مسئولیت نمیتونی نیار 

فقط هزینه باید کنی واس غذاش و غذا بهش بدی و باژی کنی همین چیزی دیک نمیخواد

نجس هست جاش توی خونه نیست میتونی به سگ های که بیرون هستن غذا ندارن غذا بدید

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

ببین سریع جوگیر نشو، فقط خوشگلیش و بامزگیش نیست، هزار تا دردسر و خرج داره. اول خووووب تحقیق و بررسی کن بعد بیار. گناه داره بیاری بعد ولش کنی، یا بهش خوب رسیدگی نکنی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ببین سریع جوگیر نشو، فقط خوشگلیش و بامزگیش نیست، هزار تا دردسر و خرج داره. اول خووووب تحقیق و بررسی ...

ن خوشگلی و بازمزگی ک فقط نه راستش یک ساله دارم تحقیق میکنم تصمیم گرفتم ک یکی بیارم خونه . 

ن خوشگلی و بازمزگی ک فقط نه راستش یک ساله دارم تحقیق میکنم تصمیم گرفتم ک یکی بیارم خونه .

پس موفق باشی 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...