2777
2789
عنوان

خدایی بگید این قیافه توی چه سطحی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 163 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کو

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

داره میاد من همینجوری اعتماد به نفسم خیلی پایینه اینم اینجوری گفت نابود شد یکمم از شخصیتش خوشم میومد ...

من ی دفعه یکی ی حرفیزد جوابشو ندادم اومدم خونه انقد خود خوری کردمو حرص خوردمممم بعد فرداش همونو ب رفیقش گفت شنیدم شستم گذاشتمش کنار خودتو دوست داشته باشو سعی کن اعتماد بنفستو بالا ببری ب حرف بقیه هم گوش نده وگرنه زندی برات نمیزارن

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

از همتون ممنونم ولی من اونجا تازه کارم شرایط طوری بود که کاملا معلوم بود راجع به منه

عزیزم باور کن ما راستشو گفتیم اون هم منظورش چیز دیگه ای بوده اصلا برفرض بنظر اون آقا قشنگ نباشی (که بازم میگم اشتباه می‌کنی) ولی واقعا چنین نظری اصلا اهمیتی نداره شما خدارو شکر سلامت هستی زیبا هستی و توانایی های داری که تو کارهایی موفق شدی به اینها فکر کن و خودتو اذیت نکن 

حرف دیگران برات مهم نباشه 

تو زیبایی

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

چقد خوشکلی تو آخه دختر 

ولشون کن باباخودش شبیه گوه ته چاه دستشوییهبعد از تو ایراد میگیرن

می‌دونی 

از اینکه بابایی خدا بیامرزم هیچوقت از چهرم تعریف نکرد 

از اینکه انقد خانواده معیارای زیبایی براشون مهمه و من دائم در حال مقایسه هستم خسته شدم 

اعتماد به نفسم نابوده

از پسره هم بگی نگی خوشم میومد

از اول اشک ریختم تا خونه

الان نمیتونم درس بخونم انقد حالم بده