2777
2789

سلام وقتتون بخیر خواهش میکنم راهنماییم کنید

من یک ماهی میشه با یه شخصی تو رابطه هستم (اشنای خانوادگی ) که از همه لحاظ اوکیه ، حتی اخلاقش خوبه ولی خب یه سری رفتارای مزخرف داره که قابل تحمل نیست... یه خودشیفته به تمام معناست و فکر میکنه از همه بهتره و اگه یه نفر بهش اول سلام نده یا اروم جوابشو بده دیگه از اون متنفر میشه ... به جز این خیلی حساسه به خصوص روی وسایلش و اگه خط بیفته رو چیزی که مال خودشه رسما روانی میشه از شدت عصبانیت و اصلا نمیتونه جلوی خودش رو بگیره... مورد بعدی اینکه میخواد خواسته هاش رو به ادم تحمیل کنه چون فکر میکنه فقط خودش میفهمه و بقیه هیچ چیز نمیفهمن... گذشته از اینا اگه یه نفرم باهاش خوب باشه زیاد از حد ،  فکر میکنه طرف مثلا یه چیزی ازش میخواد و به دلیلی داره یا میخواد بهش آسیب بزنه و یه مورد دیگه اینکه وسواسه و بارها و بارها دستاش رو میشوره ... حالا به هر حال شخصیتش اینطوریه دیگه 

اما رفتارش با من اخرین بار کاملا جدی سر اینکه بهش گفتم داری از ماشین پیاده میشی لباست رو مرتب کن یه دعوای وحشتناک با من راه انداخت و تا دیروز که بهش گفته بودم نمیخوام باهات صحبت کنم میخوام تنها باشم پیداش نشده بود دیشب پیام داد معذرت خواهی کنه مثلا که باز تقصیرو انداخت گردن من و گفت که من گفتم الان زمانش نیست باهم باشیم تو خودت بهم نزدیک شدی خلاصه پیام هامون این بود‌ که از کجا معلوم رفتار زشتت رو دوباره تکرار نکنی ؟ و اون جواب نداد امروز کاملا جدی به بهونه یه چیزی اومد خونمون و من خونه نبودم تا الان  ، بعد پیام داده که با مامانت صحبت کردم و این در حالیه که من چیزی از این ماجرای مشکلمون به مامانم نگفته بودم ... خیلی میترسم برم از مامانم بپرسم ببینم چیا گفته ... چیکار کنم ؟ بهش فرصت دوباره بدم یا نه ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه خواهش میکنم جواب منفی بده شوهر من اینجوری هست دیوانه شدم خیلی خود شیفته هست

از این فعلا واسه من شوهر در نمیاد 

بهش علاقمندم دلم میخواد بهش فرصت بدم ولی نمیخوام خودم رو کوچیک کنم احساس میکنم اول باید به خودم احترام بذارم

چجوری میگه اوکیه اخلاقش خوبه و یه لیست بلند بالا از خصوصیات اخلاقی بد ردیف کردی شک نکن بودن با این آ ...

نه اخه مهربونه و شوخه گاها و نسبت به یسری چیزا خنثی

خودمم گفتم که میخوام اول به خودم و شخصیت خودم احترام بذارم

خب بپرس از مامانت من خودم تاحالا با کسی نبودم تحمل این سگ اخلاقی ها رو هم ندارم

میترسم بعد میگم نکنه الکی گفته که به مامانم گفته

دلم میخواد از خودش بپرسم ولی دوست ندارم احساس میکنم اونم همینو میخواد