2777
2789

همون مدلی که من دوس داشتم شاید سه و چهار با. دیدمش بعد امروز اومد ازمون یه چیزی خرید رفت باز نیم ساعت پیش یه اقایی اومد گف دوست فلانیم از شما خوشش اومده خودش روش نشد بیاد بگه منو فرستاد بهتون بگم قصدشم جدیه بعد من موندم چی بگم خودم ازش خوشم میومد ولی گفنم من که شناختی ندارم خب چطوری دوست شما رو بشناسم گف یه مدت کوتاه باهم تلفنی صحبت کنید اگه باب میل هم بودین بیان جلو میشه یه شماره ای ازتون داشته باشیم یا من شماره دوستمو بهتون بدم منم گفتم ببخشید نمیتونم شمارمو بدم نمیشناسم شما رو بعد گف پس شماره دوست منو داشته باشین جوابتونو بهش بگید هرسوالی داشتین بپرسین شماره دوستشو نوشت رفت حالا منکه هیچوقت روم نمیشه خودم ز بزنم زشتع نمیشد شماره خودمم بدم باید چیکار میکردم تو این شرایط

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد غرو داری اووو 

بلاخر اگه نشه یروزی حسرت میخوری 

خودت یه حرکتی بزن

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

بنظرم صبر کن تا دوباره پسره بیاد محل کارت بعد خودش صحبت کنه اون موقع اشنا بشید شما جلو جلو تماس و پیام نده. فکر میکنن منتظر بودی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بنظرم صبر کن تا دوباره پسره بیاد محل کارت بعد خودش صحبت کنه اون موقع اشنا بشید شما جلو جلو تماس و پی ...

اره دقیقا خودم همین فکرو میکنم دکترم گف تو اصلا کاری نکن خودش باز میاد سر کوله ش پیدا میشه

اره دقیقا خودم همین فکرو میکنم دکترم گف تو اصلا کاری نکن خودش باز میاد سر کوله ش پیدا میشه

دقیقااا. نباید دوستشو اصلا میفرستاد مگه خودش زبون نداشت. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻