2777
2789
من بیشتر فکر میکنم دلیل رشد نکردنم خانواده ام بودن و اطرافیان اجازه رشد به دختر نمیدن اصلا خانوادن، ...

منم همینم ولی تو کارم محکم بودم تا قبل اینکه عاسق بسم فکر میکردم قوی تر از من نیس🥺

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب شروع کن و به خودت بیا به گذشته فکر نکن روی خودت کار کن. ببین چی از زندگیت میخوای

اخه خیلی محدودیت دارم هم از لحاظ خانواده که اجازه شروع کاری رو نمیدن 

هم از لحاط مالی 

باورت میشه میخواستم برم آرایشگری یاد بگیرم و من آرایشگر یشم کلی سر این موضوع جر و بحث بود آخر سر هم با کلی فحش و ناسزا نزاشتن برم

بخدا میخوام که شروع کنم اما از یک جا همیشه محدودم یا خانواده، یا از لحاظ مالی و...

عزیزم کسی که بخواد بنظرم می‌تونه خودتو اینجوری گول نزن لازم نیست که میلیارد ها خرج کنی کم کم شروع کن مثلا ماهی یه وسیله بخر مثلاااا این ماه وسیله مراقب از پوست بگیر در هفته سه بار ورزش کن پول باشگاه نداری داخل خونه ورزش کن پول فیشیال و آرایشگاه نداری داخل خونه به خودت برس کلی ویدیو راجب این موضوع داخل یوتیوب هست

یا میخوای برو سرکار و پول دربیار و به خواسته هات برس به این میگن موفقیت 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی، دانشگاه رازی کرمانشاه درس میخونم،حس ششمی هستم😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی تگ کن یا درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

اخه خیلی محدودیت دارم هم از لحاظ خانواده که اجازه شروع کاری رو نمیدن هم از لحاط مالی باورت میشه میخو ...

خب بهشون بفهمونین که الان سنی هستین که خودتون باید تصمیم بگیرین و باید مستقل باشین 

فعلا میتونین از کاری که سرمایه نمیخواد شروع کنین و بعد مدتی مثلا حرفه مثل میکاپ و...یاد بگیرین 

الان زندگی شما باید دست خودتون باشه نه خانواده. 

حتی شده با پافشاری درستش کنین 

نه اصلا اینطور نیست من که دارم خودخوری میکنم سر این موضوع

من قوی بودم ولی پشیمونم 

یه دختر ضعیف انقد از شوهرم حمایت دریافت کرد تو محیط کار که شوهرم دلش رفت براش

اتفاقا اگر ضعیف بازی درمی‌آوریم 

وقت نمی‌کرد غیر از من به کسی خدمات حمایتی بده

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

عزیزم کسی که بخواد بنظرم می‌تونه خودتو اینجوری گول نزن لازم نیست که میلیارد ها خرج کنی کم کم شروع کن ...

من آخرین باری که از این بلند پروازی ها کردم که میخوام برم فیتنس، جوری کتک خوردم که نگووو 

میگفتن که تو میخوای بری خوش هیکل بشی که مخ کیو بزنی

نه باورت میشه هرچی خواستگار دارم نمیزارن ببینمشون، هی رد می کنن خودشون دیگه خستم

ازدواج نکنی بهتره کار کن برو دنبال کار بگرد از یه فروشنده ساده شروع کن یا داخل باشگاه ها برو کار اموزی کن مدرک مربی گری بگیر