2777
2789

اگه تقریبا روزی یه وعده برنج بخورید دو نفره حدود همون صد کیلو میخاین دیگه مهمون هم میاد که

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل خرید یک جا در فصل برداشت چیه؟! قیمت کمتری بپردازند.چه کسانی قدرت خرید مثلاً ۱۰۰ یا ۲۰۰ کیلو برن ...

خب عزیزم مصرف کننده نخره دلال یکجامیخره ،مصرف کننده باید قیمت بیشتر بده و هرماه بره بخره

حالا بقیه چیزا که مردم نمی تونن برا یک سال بخرن مگه ارزونه؟ گوشت رو که اکثرا کم به کم می خرن شده کیل ...

مثل این می‌مونه یک بیمار سرطانی که نیاز به یک دوره درمان طولانی مدت و دشوار برای درمان شدن رو، با چاقو مجروح کنید به این توجیه که این که سرطان داره حالا من هم یک چاقو بهش بزنم فرقی به حالش نداره!

کشورمون مشکلات متنوع و اساسی داره، دلیل نمی‌شه به خودمون اجازه بدیم تو چرخه‌ی تخریبش نقش ایفا کنیم و باعث بشیم از اینی که هست خرابتر بشه!

برگ گردو خشک کنین بذارین داخل کیسه ها حشره نمیزنهبعد حشره هم زد بریزین رو پارچه بذارین هوای آزاد فقط ...

وای چ‌ جالب توشو باید باز کنیم بذاریم حتما 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

مثل این می‌مونه یک بیمار سرطانی که نیاز به یک دوره درمان طولانی مدت و دشوار برای درمان شدن رو، با چا ...

من دارم میگم اصلا گرونی برنج ربطی به این موضوعات نداره. شما میگی من دارم توجیه می کنم این یه قلم رو طوری نیست. اصلا ربطی نداره عزیزم.نه کمبود مربوط به مردمه و نه گرونی. همه چیز از اون بالا بالا ها دیکته میشه

خب عزیزم مصرف کننده نخره دلال یکجامیخره ،مصرف کننده باید قیمت بیشتر بده و هرماه بره بخره

اولا که واسطه گری تغییر شکل پیدا کرده.

دیگه خبری از روستایی ساده و بی‌خبر که محصولش رو مفت از چنگش در می‌آوردند و نمی‌فهمید نیست!  چه بسا گاهی با قیمت‌هایی بالاتر از قیمت عمده فروشی‌ها که نرخ رقابتی دارند محصولشون رو به تهرانی‌ها و ... بفروشند.

از همون سایت‌ها و مراکز اطلاع رسانی عمومی اینترنتی و... که تو شهر نرخ‌های بازار معلوم می‌شه تو دورافتاده ترین نقاط هم باخبرند.

خریدار کلان حجم خریدش خیلی بالاتر از اینهاست و اگر با قیمتی پایین‌تر بهش می‌فروشند دلیلش اینه خواب پول سرمایه نداشته باشند  و هزینه نگهداری و افت و... پیش نیاد.

و اون دلال سوءاستفاده گر که احتکار می‌کنه و  بازار رو به هم می‌ریزه و نرخ سازی می‌کنه هم اگر بازار هدفش رو خریدارانی آگاه تشکیل بدن که نیاز کاذب براشون نشه ایجاد کرد راه به جایی نمی‌بره.

حشره می افته توش هی باید الک‌کنی جا به جا کنید جا گیره 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
ما چه میدونیم روزی چند وعده برنج میخورین یکی هست هفته ای دوبار یکی هست روزی دوبار

مثلا یه روز در میون، برای هر دو وعده برای سه نفر چقدر باید خرید؟

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

برگ گردو خشک کنین بذارین داخل کیسه ها حشره نمیزنهبعد حشره هم زد بریزین رو پارچه بذارین هوای آزاد فقط ...

مرسی ک گفتی😍

بنظرت لای کیسه ها بزارم خوبه اخه نمیشه هی باز کنم بعد چجوری محکم ببندم

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚