2777
2789

خدا میگن خیلی مهربونه خیلی خوبه مارو آفریده و اینا اوکی 

اول بگم خودم اعتقادات دارم برام سواله جبهه بیخود نگیرید

من زیاد فلسفه میخونم و این یه حقیقته که امام علی هم گفته این داستان های نوح و پیغمبر و امام زمان فقط این بار اول نیس چندین دوره بوده چندین بار تکرار‌ شده و بار اول نیس 

خب هدف چیه؟

مثلا من بنظرم خدا واقعا انسان ها رو برای این آفریده که صرفا یه روحی دمیده شده از هر کدوممون به گونه های مختلف باشه تا در نهایت به کمال برسیم و به خودش دوباره وصل شیم خدا همه ی ماییم که یکپارچگی که در آخر درست میشه به کمال رسیدن هست 

حالا این احتمال وجود داره اون روح هایی که خیلی دیگه بد ذاتن اگر حالا این تئوری بر فرض بگیم وجود داشته باشه که تناسخ وجود داره با تناسخ و جهنم هم به کمال نمیرسن اونا برای همیشه از یاد میرن فراموش میشن یا همچین چیزی 

قوانین اسلام و مسیحیت و.. هم که به اصطلاح برای خیرخواهی ما هس همون چارچوب هاییه که برای انسان قرار داده چون خودش بهتر میدونه انسان اگر به یه چارچوب وابسته نباشه اگه امیدی نداشته باشه خوی حیوانی میگیره از هدف خودش دور میشه باید با ترسوندن و آتیش و اینا یجوری بتونه انسان رو مطیع نگه داره حقیقتا نمیگم هم بده سرشت انسانه و بعد مکانی رو فراهم میکنه که انسان باهاش آرامش بگیره و یجورایی سرجاش بنشونه 

حالا اصن همه ی اینا به کنار 

تش مثلا چیه؟نمیدونم چرا تو کتم نمیره 

یعنی مثلا آخر آخرش چه هدفیه 

صرفا چون انگار برای هدف خودشه 

از بچگی کلا فلسفه دوس داشتم‌زیاد بهش فکر می‌کردم‌ خیلی از تئوری ها رو که الان می‌شنوم اون موقع فکر میکردم ولی خب جدی

بعد آدم سوالاشو از کجا بپرسه خب 

یعنی مثلا یه آدمو هم میگیم که دور و اطرافش کسی نباشه درست جواب بده اون طرف انقد خودخوری میکنه و با خودش فکر میکنه به جواب نمیرسه کافر میشه بعد خدا هیچکاری نمیکنه آخر میندازش جهنم؟

بعد یکی دیگه رو که دوس داشته باشه راه درستو بهش نشون میده میره بهشت ؟

!

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا ب این چیزا خیلی فکر میکردم و اصلا ب هییییچ جوابی نرسیدم و هیچ وقت هم نمیرسیم

برای همین کلا هدفم رو تو این دنیا تمرکز رو زندگیم و هدف هام و کارای مورد علاقم گذاشتم . انسانیت داشته باشم و تا بتونم خوبی کنم و بدی نکنم و سرم ب زندگی خودم باشه تا تموم بشه زندگیم . بالاخره بعد مرگمون می‌فهمیم چی هست و چی بود جریان.  یعنی دیگه کاری ب این چیزا ندارم کلا تا خودش موقعش برسه

منم قبلا ب این چیزا خیلی فکر میکردم و اصلا ب هییییچ جوابی نرسیدم و هیچ وقت هم نمیرسیمبرای همین کلا ه ...

همون آدم هرچی بیشتر تو فلسفه میره بی دین تر میشه 

والا خودشون هم گفتن یه ساعت تفکر بهتر از هفتاد سال عبادت ولی کسیو نزاشتن راه و چاه باشه 

در کل اگه آدم بخواد زندگی خوبی داشته باشه نباید اصن درگیر این چیزا بشه

کاش حرفاتو رو با شماره تقسیم بندی می‌کردید تا بهتر نظر بدیم

پاراگراف اول که بله تا حدودی درسته ما اولین انسانهای دنیا نیستیم اخرینشونم نیستیم و اون ۱۴ انوار مقدس خیلی قبل تر بودن 

بعد راجع به قسمت دوم حرفاتون به هیچ وجه درست نیست من چند وقت یه دوره کوتاه توحید رو رفتم خیلی راجع به خدا جالب حرف میزد کلی از تصورات ما راجع به خدا اشتباه هست ذات حق تعالی قابل تقسیم شدن نیست پس انا الحق منصور حلاج اشتباه بوده ما جلوه ذات خدا هستیم ولی جزئی از خدا نیستیم 

قسمت سوم تناسخ اصلا وجود نداره بارها تو احادیث و روایات معتبر معصومین ذکر کردن تو اعتقادات شیعه تناسخ جایی ندارن

کلا هدف از آفرینش پرستش خدا هستش و شناخت اهل بیت که تنها از طریق امام زمان میشه وارد مسیر کمال شد ( بماند که شما کمال رو چی بدونی) ولی امیرالمومنین علیه السلام کاملا واضح توضیح دادن تو این مورد 

اینم بگم کلا راجع به خدا بهتر هستش که زیاد کندوکاو نشه بیشتر از ظرفیت ما هست ( میشه ظرف خودمون رو بزرگ کنیم اونم فقط از طریق نزدیک شدن به امام زمان هستش )

اینم بگم ماه وسط راهیم اول تو عالم ذر بودیم اونجا یک سری انتخاب داشتیم با توجه به اون انتخاب ها وارد این دنیا شدیم ( کلا با توجه به عالم ذر خیلی از ابهامات پاسخ داده میشن) و یک فرصت دیگه داریم که راه درست رو با اختیار خودمون پیدا کنیم و مرحله سوم بعد از قیامت هستش که جایگاه واقعی خودمون رو میفهمیم 

کاش حرفاتو رو با شماره تقسیم بندی می‌کردید تا بهتر نظر بدیمپاراگراف اول که بله تا حدودی درسته ما اول ...

گفتم اگررر تناسخ وجود داشته باشه که حالا که نیس یعنی وقت دیگه ای هم برای رشد و کمال داده نمیشه 

بازم نفهمیدم هدف چیه کمال برسیم که چی بشه خدا چه هدفی از خلق داشته خب مگه نیاز به پرستیدن داره ذاتا فرشته ها هستن هدف از آفرینش انسان چیه 

اگر هدف به کمال رسیدن انسان هاست فکر میکنم اکثریت انسان های جهان پس به کمال نمیرسن پس درصد کمی از مردم جهان مسلمون واقعی هستن 

عالم ذر تاثیری روی انتخاب های ما نمیزاره پس خودمون باید بد و خوب رو تشخیص بدیم اگه بگیم عالم در از قبل به جواب ها پاسخ داده اول اینکه ما الان هیچی نمیدونیم از جواب ها و دوم اینکه یعنی از قبل به دنیا اومدن تصمیم گرفته شده ما خوبه باشیم یا بده پس انتخابی دست ما نیس

جای تاسفه که بازدید و پست های این تاپیک رو با تاپیک های مدام دعوا و خاله زنک بازی مقایسه کنم 

فقط دنبال بحث و جدلید انگار‌

جای تاسفه که بازدید و پست های این تاپیک رو با تاپیک های مدام دعوا و خاله زنک بازی مقایسه کنم فقط دنب ...

عزیزم پاسخ به سوال تخصصی. و باید متخصص بده نه خانم های معمولیه این سایت برای همین جوابی نمیدن.چه بسا یکی یه جوابی از ذهن خودش بده و اشتباه باشه و بیشتر ذهن ادم رو گمراه کنه .پس به نظرم از متخصصش بپرس نه از سایت 

گفتم اگررر تناسخ وجود داشته باشه که حالا که نیس یعنی وقت دیگه ای هم برای رشد و کمال داده نمیشه بازم ...

دو تا عالم واسه رشد و کمال هستش ذر و این عالم ببین ما تو عالم ذر به ربوبیت  خدا رسالت رسول الله و ولایت امیرالمومنین اقرار کردیم اونجا هم حق انتخاب داشتیم واسه همین الان اینجاییم اصلا اونجا واسه کمال خودمون تصمیم گرفتیم چه جایگاهی اینجا داشته باشیم

ببین صراط مستقیم فقط یک راه هست باقی راه ها بی راهه هستند فقط از طریق امام زمان میتونی به کمال برسی به خدا نزدیک بشی و هرچی جلو تر برای درهای زیادی از نظر معرفت روت باز میشه.

الان هم حق انتخاب داریم شما میتونی از ته دل از خدا بخوای یه زندگی لوکس داشته باشی اصرار کنی من قول میدم یه راهی جلو پات باز میشه که به اون زندگی برسی ولی در قبالش یه سری چیزها رو از دست میدی 

به نظرم کلاس های مجازی یک سری اساتید رو شرکت کن روزی یک ساعت وقت بذار گوش کن خیلی از سوالاتت رو متوجه میشی تا حدی البته

من خودم یک سال التماس خدا رو کردم که راه رو بهم نشون بده ادعا ندارما خدا شاهده من خیلی داغونم ولی بعد اون خیلی اتفاق ها واسم افتاد مسیر زندگی و فکر و اهدافم تغییر کرد الان خیلیییی حالم بهتره با چند تا از اساتید فوق العاده آشنا شدم کلاسهای مجازی و حضوری شرکت کردم کلا دیدم تغییر کرد 

اونم بله حرفتون درسته فقط تعداد کمی مسلمون واقعی هستند اونم به ظاهر سازی و صد رکعت نماز و حج و اینا نیست آنقدر داستان ها روایات قشنگ هست تو این مورد که وقتی آدم می‌شنوه مو به تنش سیخ میشه که مثلاً یه کفاش ساده بهترین دوست امام زمان علیه السلام شده و به چه مراتبی رسیده که خودم امام زمان میرم تو حجره ایشون و باهم چای میخورن اونم با چند تا کار ساده که شاید باور نکنی 

گفتم اگررر تناسخ وجود داشته باشه که حالا که نیس یعنی وقت دیگه ای هم برای رشد و کمال داده نمیشه بازم ...

فرشته ها جریانشون جدا هستش انسان اشرف مخلوقات هستش اونم بخاطر قدرت اختیار فرشته ذاتش نوره و بدون قدرت اختیار خدا رو می‌پرسته ولی فرضا امیرالمومنین علیه السلام انسان هستند و حجت خدا بر تمام مخلوقات هستند حتی فرشته ها زیر ولایت امیرالمومنین هستند و ایشون با اختیار خودشون به این مقام رسیدند راهش رو هم به ما گفتند حتی عصمتشون رو هم خودشون تونستند به دست بیارن خدا معجزه وار بهشون نداده ببین همه چی اختیار هستش 

اصلا تا حالا از خودت پرسیدی چرا این همه بلا سر اهل بیت اومده مگه اونا بهترین ها نبودن و از خدا یه کاری نکرد دشمنانشون پودر بشن یا خودشون مگه قدرت دنیا دستشون نبود چرا امام حسین صلوات الله با یک اشاره انگشت لشکر دشمن رو نکشت؟