خدا میگن خیلی مهربونه خیلی خوبه مارو آفریده و اینا اوکی
اول بگم خودم اعتقادات دارم برام سواله جبهه بیخود نگیرید
من زیاد فلسفه میخونم و این یه حقیقته که امام علی هم گفته این داستان های نوح و پیغمبر و امام زمان فقط این بار اول نیس چندین دوره بوده چندین بار تکرار شده و بار اول نیس
خب هدف چیه؟
مثلا من بنظرم خدا واقعا انسان ها رو برای این آفریده که صرفا یه روحی دمیده شده از هر کدوممون به گونه های مختلف باشه تا در نهایت به کمال برسیم و به خودش دوباره وصل شیم خدا همه ی ماییم که یکپارچگی که در آخر درست میشه به کمال رسیدن هست
حالا این احتمال وجود داره اون روح هایی که خیلی دیگه بد ذاتن اگر حالا این تئوری بر فرض بگیم وجود داشته باشه که تناسخ وجود داره با تناسخ و جهنم هم به کمال نمیرسن اونا برای همیشه از یاد میرن فراموش میشن یا همچین چیزی
قوانین اسلام و مسیحیت و.. هم که به اصطلاح برای خیرخواهی ما هس همون چارچوب هاییه که برای انسان قرار داده چون خودش بهتر میدونه انسان اگر به یه چارچوب وابسته نباشه اگه امیدی نداشته باشه خوی حیوانی میگیره از هدف خودش دور میشه باید با ترسوندن و آتیش و اینا یجوری بتونه انسان رو مطیع نگه داره حقیقتا نمیگم هم بده سرشت انسانه و بعد مکانی رو فراهم میکنه که انسان باهاش آرامش بگیره و یجورایی سرجاش بنشونه
حالا اصن همه ی اینا به کنار
تش مثلا چیه؟نمیدونم چرا تو کتم نمیره
یعنی مثلا آخر آخرش چه هدفیه
صرفا چون انگار برای هدف خودشه
از بچگی کلا فلسفه دوس داشتمزیاد بهش فکر میکردم خیلی از تئوری ها رو که الان میشنوم اون موقع فکر میکردم ولی خب جدی
بعد آدم سوالاشو از کجا بپرسه خب
یعنی مثلا یه آدمو هم میگیم که دور و اطرافش کسی نباشه درست جواب بده اون طرف انقد خودخوری میکنه و با خودش فکر میکنه به جواب نمیرسه کافر میشه بعد خدا هیچکاری نمیکنه آخر میندازش جهنم؟
بعد یکی دیگه رو که دوس داشته باشه راه درستو بهش نشون میده میره بهشت ؟
!