2777
2789

باید از مخابرات بگیرم نت برای خونمون

Vdsl پر سرعت تره یا فیبر نوری؟

خود مخابرات میگفت فیبر نوری بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ هست سرعتش

کسی تجربه نداره راهنمایی م کنه

اینا رو بیخیال

مودم سیم کارت خور از مبین نت بگیرید 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه تو محدوده ما شاتل و مبین نت پورت خالی ندارنقبلاً وایمکس مبین نت داشتم خوب نبود

تماس گرفتین پشتیبانی چک کردن محدوده رو ؟

عجیبه ربطی به پورت خالی نیست اتصال سیمی نیست که

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

تماس گرفتین پشتیبانی چک کردن محدوده رو ؟عجیبه ربطی به پورت خالی نیست اتصال سیمی نیست که

با مبین نت نه تماس نگرفتم چون وایمکس سرعتش خوب نبود

به شاتل زنگ زدم گفتن پورت خالی ندارن

و چون نت سیمکارت خونمون ضعیف هست به این مودم های سیم کارت خور فکر نمی‌کنیم 

چند نفر گفتن فیبر نوری بگیرید خیلی سرعتش خوبه

مگه خونه شما همراه اول خوب انتن نمیده ؟

پس همون  مخابرات میمونه براتون 

پس همون مخابرات میمونه براتون

آره

قبلا هم adsl مخابرات رو  داشتیم اونم به درد نمی‌خورد

واقعا موندیم چکار کنیم

این فیبر نوری حدود ۵ تومن فقط هزینه راه اندازی ش میشه

جدای اشتراک ماهانه ش

خواستم بدونم کسی داره و راضیه یا نه

آرهقبلا هم adsl مخابرات رو داشتیم اونم به درد نمی‌خوردواقعا موندیم چکار کنیماین فیبر نوری حدود ۵ تو ...

فیبر نوری تعریفش رو شنیدم عالیه

ولی خودم نداشتم

من مبین نت دارم عالی بدون قطعیه

مممنونم عزيزم از توضیحاتت

آقا هستم

وظیفه بود