2777
2789
عنوان

چرا بابای ایرانی این جوریه

135 بازدید | 15 پست

هیچ کس نباید رو حرفش حرف بزنه و خودش و محق می دونه که برای همه تصمیم بگیره و این قدر خود خواهه؟ چرا به ایت اعتقاد داره که همه افراد خونواده باید مطیعش باشن؟ چرا به این فکر نمی کنه بقیه هم مثل خودش آزادن که هر تصمیمی که بخوان برای زندگی شون بگیرن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای من هیچوقت اینطورنبوده 

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

بابای من اینطوری نیست (میخوام بگم ربطی به بابای ایرانی نداره شخص به شخص متفاوته)

اتفاقا تعداد اینطور پدرا تو ایران بیشتره هرچی جامعه اسلامی تر باشه تعداد مردای این شکلی هم بیشتره دلیل نمیشه چون پدر شما استثناست این قضیه رو کتمان کنین

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت / که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت / من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش / هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت                                         به امید آبادی ایرانم...🌱🌼
وقتی بهشون اجازه ۴تا زن و حق طلاق، تعیین تکلیف کردن برا خروج زن از کشور دست اونه فکر میکنه همه باید ...

شما اطرافت چند تا ۴ همسر داری؟ علمای شیعه مثه رهبر و امام خمینی چند تا زن داشتن؟ کمی مطالعه کن ببین دین چی گفته، چی تو دین اصله بعد قضاوت کن

یک قزاق طماع، بی رحم و بی شخصیت🤝 به کسی که ۸ سال از ایران در برابر بیگانه دفاع کرد و خودشم فرمانده بود میگن عرب پرست، ایران بخاطر تحریم نفت، ماهی های خلیج فارسو میفروشه به چین، چینم بهش کالا میده، بعد یه عده به این میگن فروش خاک! ولی به اونی که کوه های آرارات، دشت ناامید، اروند رود ، مناطق شمالی اترک،منطقه فیروزه، مغان، نمین، باغچه سرا، یدی اولر، دیمان، تازه کند، بهرام تپه، کویت، بحررررین و ...  داد رفت میشه وطن پرست😄 با اینهمه رسانه که دارن بعد از ۳ سال تقریبا ۵۰۰ هزار نفر بهشون وکالت دادن اونم تو اوج جوسازیا، این نشون میده مردم باهوشن.                                                    تاریخ رو از زبان بزرگانی چون هرودوت، گزنفون و ویل دورانت بشنو، اینهمه مقاومت بعضیا در پذیرش واقعیت عجیبه! امثال شما تجاوز به دختر مجرد قبل اعدام رو باور کردید ولی با سند حرف میزنیم ناراحت میشید🤣  مطالعه کتابهای تاریخی خیلی مهمه، حتما برید دنبالش، البته نه از پیجهای اینستا و کانالهای اونوری وگرنه باز تو پاچتون میکنن                                       دم ناسا گرم🤣🤣🤣🤣💚💚💚💚    نوروز در تابستان ۱۳۵۷ رو هرگز فراموش نمیکنم😂 برای زنمم کلاس یوگا زیاد تدارک میبینم🐷 من چرا برا شما مبارزه کنم؟ من جام خوبه،  شما مبارزه کنید اگه پیروز شدید، منم میام شاه بازی🤪

وقتی بهشون اجازه ۴تا زن و حق طلاق، تعیین تکلیف کردن برا خروج زن از کشور دست اونه فکر میکنه همه باید ...

اتفاقا اسلام خیلیم به خوش رفتاری و احترام به خانواده سفارش میکنه و هیچ جا هم نگفته زن حق انتخاب نداره 

خیلیا اصلا معتقد نیستن ولی زورمیگن، خیلیا هم معتقدن و خیلی احترام قائلن برای خانواده، پس لطفا مسائل و قاطی نکنین

اللهم عجل لولیک الفرج✨

شما اطرافت چند تا ۴ همسر داری؟ علمای شیعه مثه رهبر و امام خمینی چند تا زن داشتن؟ کمی مطالعه کن ببین ...

من چیزیو میگم که تمام مدت بهمون گفتن و کردن تو گوشمون مهم نیستوچنتا اطرافم دیدم مهم اینه که اگر قرار باشه همچین چیزی اتفاق بیوفته قانونا حقشو دارن 

ادامه نمیدم چون نمیخوام بخاطر همچین چیزه چرتی تعلیق شم 

اتفاقا تعداد اینطور پدرا تو ایران بیشتره هرچی جامعه اسلامی تر باشه تعداد مردای این شکلی هم بیشتره دل ...

هیچوقت نمیشه هیچ ویژگی ای رو به کل یک گروه نسبت داد 

مثلا مردم فلان شهر اینجوری ان یا دخترای بهمان منطقه اون شکلی ان

تو هر گروهی آدمای مختلف وجود داره

اتفاقا اونی که مسلمون و معتقد واقعیه بهترین رفتار و با خانوادش داره و پیامبر و ائمه رو الگوی خودش قرار میده

اصل دین رو از رفتار هر کسی برداشت نکنین

اللهم عجل لولیک الفرج✨

من چیزیو میگم که تمام مدت بهمون گفتن و کردن تو گوشمون مهم نیستوچنتا اطرافم دیدم مهم اینه که اگر قرار ...

چیزیو که دیدی یعنی چی! چیزی که علمای شیعه عملا انجام میدن رو ملاک قرار بده، تو گذشته های دور برای همه عادی بوده و اتفاق میفتاده ولی الان زمونه عوض شده و اتفاق نمیفته، خود رهبر هم اعلام کرد کسی تو بیت رهبری حق چند همسری نداره، به چه زبونی بگن برید مطالعه کنید، همون قرآن هم خودش بعد از اون ایه تاکید بر تک همسری کرده

یک قزاق طماع، بی رحم و بی شخصیت🤝 به کسی که ۸ سال از ایران در برابر بیگانه دفاع کرد و خودشم فرمانده بود میگن عرب پرست، ایران بخاطر تحریم نفت، ماهی های خلیج فارسو میفروشه به چین، چینم بهش کالا میده، بعد یه عده به این میگن فروش خاک! ولی به اونی که کوه های آرارات، دشت ناامید، اروند رود ، مناطق شمالی اترک،منطقه فیروزه، مغان، نمین، باغچه سرا، یدی اولر، دیمان، تازه کند، بهرام تپه، کویت، بحررررین و ...  داد رفت میشه وطن پرست😄 با اینهمه رسانه که دارن بعد از ۳ سال تقریبا ۵۰۰ هزار نفر بهشون وکالت دادن اونم تو اوج جوسازیا، این نشون میده مردم باهوشن.                                                    تاریخ رو از زبان بزرگانی چون هرودوت، گزنفون و ویل دورانت بشنو، اینهمه مقاومت بعضیا در پذیرش واقعیت عجیبه! امثال شما تجاوز به دختر مجرد قبل اعدام رو باور کردید ولی با سند حرف میزنیم ناراحت میشید🤣  مطالعه کتابهای تاریخی خیلی مهمه، حتما برید دنبالش، البته نه از پیجهای اینستا و کانالهای اونوری وگرنه باز تو پاچتون میکنن                                       دم ناسا گرم🤣🤣🤣🤣💚💚💚💚    نوروز در تابستان ۱۳۵۷ رو هرگز فراموش نمیکنم😂 برای زنمم کلاس یوگا زیاد تدارک میبینم🐷 من چرا برا شما مبارزه کنم؟ من جام خوبه،  شما مبارزه کنید اگه پیروز شدید، منم میام شاه بازی🤪