2777
2789
عنوان

کیا هنوز خونه مادرشوهر نرفتن؟

623 بازدید | 33 پست

من نرفتم فقط تو تلگ رام تبریک گفت اونم جواب داد چونکه یه مدت طولانیه ک باهم رفت و آمد نداریم

الانم چند روزه هرچی به شوهرم میگم بیا بریم نمیاد 

دیگه واقعا این شوهر رواعصابمه خیلی کینه ایه دقیقا به خانواده خودش رفته

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

من اول تبریک گفتم

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز نرفتم و تیریک نگفتم

شماهم قطع رابطه این؟ شوهرت چطور؟

منم شوهرم اجازه ندادبرم قهره ولی من درتماسم باهاشون نمیزاره برم😒

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  

من هنوز نرفتم فقط تلفني تبريك گفتيم الانم شوهرم ميگه ٥ دقيقه بريم زشته ولي من دلم نيس برم اخه من تنهام اينجا ي زنگ نميزنن بياين بريم بيرون هرروز بيرونن خودشون منم شوهرم سركاره وقتي مياد خستست 

من فردا ميرم جون اونا شهرستانن فردا ميرم ي هفته ميمونم خوشحالشون ميكنم .خخخخ

افرین برتو انتقام همه ی مارو بگیر 

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا
من هنوز نرفتم فقط تلفني تبريك گفتيم الانم شوهرم ميگه ٥ دقيقه بريم زشته ولي من دلم نيس برم اخه من تنه ...

باز دقیقا برعکس شما من ب شوهرم میگم بریم ی کوچولو بشینیم زود برگردیم ولی نمیاد پسره لجباز تبریکم نگفته بهشون

باز دقیقا برعکس شما من ب شوهرم میگم بریم ی کوچولو بشینیم زود برگردیم ولی نمیاد پسره لجباز تبریکم نگف ...

اصلا کاریت نباشه میخواد بره بره نره هم نره بهتر😑

اینکه دیگران با ما چگونه رفتار میکنند را ما به آنها می آموزیم.